|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pożegnanie |
Autor |
Wiadomość |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 16-09-2009, 05:41 Pożegnanie
|
|
|
Witam was wszystkich mitsumaniaków a przedewszystkim właścicieli pięgnych Eclipsów
jutro wyjeżdżam do holandii na najprawdopodobniej pół roku lub więcej, na miejscu niebędę miał czasu ani miejsca aby udzielać się na forum, oczywiścię jadę tam moim misiem który jest jak dlamnie niezawodny i taki musi pozostać...
Na początku bardzo często potrzebowałem od was pomocy, to wy wszyscy przekonaliście mnie do tego że to auto to wcale niejest skomplikowana, obudowana mechaniką elektroniczna kupa kabli, tylko auto z którym w miare możliwości prawie każdy jest w stanie sobie naprawić/poznać. Dzięki waszej uprzejmości czerpałem od was wiedzę i umiejętności, poto by niedać zarobić partaczom i ściemniaczom ani zniszczyć kliperka w warsztatach. Dzięki wam doprowadziłem go do takiego stanu w jakim się znajduje teraz. W miarę jak moje pojęcie, wiedza i umiejętności na temat tego auta rosła, również tak jak wy chciałem dzielić się nią z innymi. Mam nadzieję że komuś na tym forum czasem pomogłem, czasem posprzeczałem ale tak czy inaczej miałem dobry wkład w dyskusję i pozwoliłem dobrnąć do happy end'u poto by każdy właściciel miał możliwość nacieszenia się tymi pięknymi autkami.
Mam nadzieję że tak jak zawsze każdy kto będzie szukał pomocy na tym forum znajdzie ją, a każdy kto posiada wiedzę na temat, podzieli się nią z innymi.
pozdrawiam wszystkich, w szczególności Adaho_krak (mój mentor, dzięki niemu niekupiłem bmw 850 zamiast ecli, zaprosił mnie na pierwszy w zyciu spot i zlot), kiepuczi (thx za części i rady co do nich), Krzyzak (za jego stronę www i prof. podejście do sprawy), HouseM (za otwartość i dobre rady), GOLDI (za kontstruktywną krytykę i wiedzę, ale mógłby chętniej się nią dzielić ;p ), londolut i os12 i reszcie za zlot 2009 i pomoc dla uczesników
i wielu innym dzięki którym kocham te auta
Odezwę się za pół roku lub rok chyba że (odpukać) coś się stanie i będę musiał wrócić
|
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
Pexu
Mitsumaniak
Auto: Colt 1.3 | 1997
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 1267 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-09-2009, 07:35
|
|
|
No to powodzenia chłopaku i wracaj cały i zdrowy |
_________________ 7,60/100
 |
|
|
|
 |
Creatinian1990
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse93 2.0 DOHC
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2009 Posty: 101 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 16-09-2009, 22:33
|
|
|
Życzę Ci powodzenia;), abyś bezpiecznie i zdrowo dojechał...
No i oczywiście pociechy z Misia:)
Pozdrawiam serdecznie:) i do zobaczenia;)
3-maj się:) |
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-09-2009, 16:07
|
|
|
Wracaj zarobiony, zdrowy i Miśkiem !!!!
Powodzenia i do ukliknięcia na forum. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
mariano
Forumowicz
Auto: Eclipse G1
|
Wysłany: 14-11-2009, 11:33
|
|
|
Ja jestem tu od niedawna ale zycze ci jak najlepiej jak wrucisz to jeszcze mi w czyms pomorzesz bo juz raz pomogłes wielkie dzięki. ZDRÓWKA. |
|
|
|
 |
RobsonYakuza
Nowy Forumowicz
Auto: Eagle Talon
|
Wysłany: 15-11-2009, 22:24
|
|