|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Nie pracuje na dwuch cylindrach... |
Autor |
Wiadomość |
tosik
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 1g
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-09-2009, 18:17
|
|
|
witam, wyjalem tranzystor mocy ale nie mam teraz jak sprawdzic czy to on jest padniety czy tez nie. Typ mojego to J722T. Moze jest ktos z lodzi lub okolic kto moglby mi pomoc (chodzi mi o podmianke i sprawdzenie czy to wina tranzystora) bo kupowac w ciemno mi sie niezbyt usmiecha gdyz ceny jak widzialem sa zawrotne... |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 18-09-2009, 19:19
|
|
|
Z twoich okolic jest na pewno Mitutoyo, Szakal, Tomasz_82. Skontaktuj się z nimi na pewno pomogą. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
tanaka
Forumowicz
Auto: eclipse 2.0 G1
|
Wysłany: 28-09-2009, 20:34 Re: Nie pracuje na dwuch cylindrach...
|
|
|
tosik napisał/a: | Witam, postaram sie dokladnie opisac problem jaki mam z moim Eclipse, mianowicie stojac na skrzyzowaniu na biegu jalowym po prostu obroty spadly do 300-500/min i zaczal chodzic tylko na dwuch cylindrach. Zalapalil sie CE. Nie pomoglo ponowne uruchomienie. Jednak po kilku dniach bez ruszania czegokolwiek auto odpalilo normalnie i dwa dni jezdzilo bardzo lanie. Dzisiaj pojechalem do pracy tez bez zadnych problemow a kiedy wsiadlem z powrotem po odpaleniu od razu chodzil tylko na dwuch garach...Moze ktos mial podobny przypadek albo wie co mu moze dolegac? Jest to Eclipse 1g 4g63. |
Witam
sprawdź ecu, mi padł i nie chodził na 2 gary wymieniłem cewki, świece, kable, czujnik położenia walków, wzmacniacz zapłonu
Pozdro |
|
 |
|
|