|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Środkowa Konsola nie działa |
Autor |
Wiadomość |
gifer911
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 r. Galant 2,5V6
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 20-09-2009, 13:13 [Cari 1.6] Środkowa Konsola nie działa
|
|
|
Witam wszystkich,
mam problem z dziwnie działającym środkowym panelem w Carismie (1,6 r.2000), dokładnie chodzi mi o sterowanie komputerem pokładowym, radiem i klimatyzacją. Wszystkie te funkcje działają wtedy kiedy chcą, ale nigdy wtedy kiedy naprawdę potrzeba. Generalnie działają, ale bardzo często nie można zmienić funkcji wyświetlania komputera np. pomiędzy średnim spalaniem, średnim prędkością. Radio można włączyć, ale jedyne czym można sterować to głośność, … czasami uda się przełączyć na kolejny utwór w CD. Klimatyzacja z wentylatorem … już nie pamiętam, kiedy ostatnio działały, choć czasami w czasie jazdy na chwile się włączą.
Mam Cari od 3 miesięcy i na początku było dużo lepiej.
Przeszukując wasze tematy, z reguły w takich wypadkach działa, reset komputera (odłączenie klemy) czy poprawienie bezpieczników, u mnie niestety nie ma zmiany.
Czy może ktoś z was miał do czynienia z podobnymi objawami, będę bardzo wdzięczny za wskazówki.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|