Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Błąd 21 i 24
Autor Wiadomość
Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-08-2009, 23:44   

zenek_bb napisał/a:
i łatwo Ci powiedzieć bo masz już tego 50

zenek_bb,

Adaho_krak,

Chyba tyle wystarczy, ja tam jestem za dawaniem punktów, ale to nie jest takie ważne. Zobacz na Krzyżaka, jeśli za każdy link do jego strony dostałby "pomógł" to dziś licznik by mu się nie zmieścił pod nickiem. Niech każdy zapamięta PUNKTY POMÓGŁ nie są żadnym wyznacznikiem na tym forum. Jeśli ktoś da to miło z jego strony że pamiętał, ale rozpaczać że nie lub nudzić o kliknięcie to IMHO
Adaho_krak napisał/a:
jest lekkim nietaktem. :roll: :oops:

Pomińmy już fakt ile razy sam pomogłeś komuś przez GG, czy tel. nikt Ci za to pomógł nie da, ale powie innym na zlocie, spocie, piwie czy kawie, że ten Zenek_BB to wie i pomoże :P I wtedy jak ktoś dzwoni do mnie bo ktoś mu powiedział że mogę pomóc jest dla mnie największą zapłatą i radością. Cała ta moja polemika sprowadza się di jednego stwierdzenia - Największym darem tego forum jest móc pomagać innym i mieć z tego swoją wewnętrzną radość bez punktów "pomógł".

zenek_bb napisał/a:
Adamie, niewiesz czy widzisz, ale strasznie sie produkuje czasami żeby komuś pomóc, zależy mi i jestem szczęśliwy jak mi się uda, cały czas zdobywam doświadczenie i wiedzę i mam zamiar się dzielić tym co najlepsze,

I wszyscy Ci będziemy za to wdzięczni choćbyś miał tylko 1 pkt POMÓGŁ :)

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 19-09-2009, 10:33   

Niestety problem wrócił wczoraj wychodziłem z pracy o godzinie 22 odpalam wciskam gaz i misiek gaśnie i tak kilka razy dopóki go nie odpaliłem i chwile nie pochodził w każdym razie zaświecił się znowu CE natomiast dzisiaj z rana odpalił bez problemu kontrolka nie świeci czy to znaczy że jednak ten czujnik jest do wymiany?
a ma ktoś może namiary na jakiś sklep internetowy w którym kupie ten czujnik temp silnika?

[ Dodano: 19-09-2009, 23:17 ]
macie jakiś kontakt do japaneze

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-09-2009, 00:04   

beben1982 napisał/a:
macie jakiś kontakt do japaneze

Japaneze
Marek Malik
telefon: (042) 215 44 02
GSM: 602 224 584
Mail: malikautoczesci@neostrada.pl
GG: 1027199

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 20-09-2009, 17:01   

dzięki adaho i żeby nie było klikam na pomógł:)

Odpowiedz do tematu