|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nawigacja nowy Lancer |
Autor |
Wiadomość |
piomic
Forumowicz

Auto: Lancer 1,8 Intense 2008
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 737 Skąd: wiesz, że ja to ja?
|
Wysłany: 19-09-2009, 09:31
|
|
|
A ktoś tu opowiadał, że BT w samochodzie niepotrzebny, bo dziś każda lepsza nawigacja ma BT... |
|
|
|
 |
ElemenT
Mitsumaniak

Auto: Subaru Forester XT
|
Wysłany: 19-09-2009, 10:34
|
|
|
Forensic napisał/a: |
No właśnie nawet gdy nie rozmawiam navi nie wydaje poleceń głosowych. Kombinowałem z ustawieniami w telefonie i ustawieniami w Garminie XT ale niestety bez efektów -moja navi nie gada (no chyba, że wyłącze BT w telefonie). |
też tak mam w nokii e66 z nawi sygic mcguider i kiedyś w garminie
przy włączonym BT nie działają dźwięki
PS. polecam tego sygica - jeździłem na garminie, był spoko, ale ten sygic bije go na głowę |
_________________ ******* |
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 20-09-2009, 09:59
|
|
|
Jak już jesteśmy przy symbianie i nawigacji:
Co jest grane z Garminem że zżera baterie telefonu 3x szybciej nawet jak jest zamknięty. Mam niejasne przeświadczenie że nawet gdy jest wyłączony ma uruchomione jakieś procesy bo przy odinstalowywaniu pytał się czy chcę zamknąć jakiś program bo bez tego się nie odinstaluje. |
|
|
|
 |
earphorny
Mitsumaniak wciągam się :-)

Auto: lancer SB'09
|
Wysłany: 21-09-2009, 09:29
|
|
|
jaca71 napisał/a: | Jak już jesteśmy przy symbianie i nawigacji:
Co jest grane z Garminem że zżera baterie telefonu 3x szybciej nawet jak jest zamknięty. Mam niejasne przeświadczenie że nawet gdy jest wyłączony ma uruchomione jakieś procesy bo przy odinstalowywaniu pytał się czy chcę zamknąć jakiś program bo bez tego się nie odinstaluje. |
Zgadza się - siedzi w tle proces, który ciągnie baterię. Po rozwiązanie zajrzyj tutaj:
http://peb.pl/garmin/4239...aterie-fon.html |
_________________ pzdrwm
luc
'jak czlowiek umrze, to nie zyje' kurt vonnegut, jr.
http://■.tk - co mi w uchu siedzi... |
|
|
|
 |
|
|