Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
POMAGAJMY SOBIE
Autor Wiadomość
Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2006, 12:33   POMAGAJMY SOBIE

Witam
Po ostatnich problemach z linką od podnoszenia szyby, siedząc samotnie w garażu pomyśałem żeby zorganizować taki komitet POMOC OGÓLNIE TECHNICZNA w skrócie POT :P .

Polegało by to na tym: gdyby ktoś z forumowiczów/klubowiczów z okolic Krakowa miał problem przy drobnych usterkach a znalazłby się ktoś z większą wiedzą lub ktoś kto to robił to po prostu umówić się i zrobić to razem. Zaznaczam że NIEODPŁATNIE!! oczywiście piwo zawsze mile widziane. Ja osobiście nie uważam się za złotą rączkę jednak lubie sam grzebać przy aucie, zawsze czegoś sie naucze i tak samo chętnie mógłbym komuś innemu pomóc.

Więc jak? OBYWATELE POMOŻECIE?!

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2006, 12:42   

To raczej funkcjonuje u nas w klubie i potrzeba do tego POTu ;-) .

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2006, 13:06   

borecki napisał/a:
To raczej funkcjonuje u nas w klubie

Tak z tym że nawet temat POMÓŻCIE MI NAPRAWIĆ SZYBĘ nie zachęcił wielu forumowiczów nawet do tego aby odpowiedzieć w jakiś sposób bo nie liczyłem prawdę mówiąc na to że ktoś sie zgłosi do pomocy fizycznej.

POT ma służeyć włąśnie temu że gdy sami nie możemy sobie poradzić piszemy w tym miejscu i ktoś może się odezwie.

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-07-2006, 13:24   

Pomysł nie jest zły - być może załapie.
Co ci się działo z szybkami?

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2006, 14:43   

http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3688

będe jeszcze potrzebował od kogoś z Krakowa przełącznik do prawych drzwi od podnoszenia szyby. Tylko na chwilę (napewno oddam:)) żeby sprawdzić czy mój przełączik jest zepsuty. Ewentualnie mój włóżyć do czyjegoś..

Gdy to sprawdze będe mógł sie zabrać za mission impoosible czyli zrobić tak żeby działało jak należy.

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-07-2006, 07:42   

Ficu865 napisał/a:
POT ma służeyć włąśnie temu że gdy sami nie możemy sobie poradzić piszemy w tym miejscu i ktoś może się odezwie.

no więc... możesz zapytać w forum Problemy techniczne, ale jka nikt nie ma wiedzy na ten temat...
miejscowych mitsuaniaków, jak też innych (z całej Polski) zawsze chętnych do pomocy znajdziesz na Assistance

Seba_Dominika
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2006, 08:18   

Temat jest i dobry :D
Ja mam przełączniki do szyb i nietylko,jak byś potrzebował pomocy albo co to możesz do mnie uderzać.Z miłą chęcią Ci pomoge.Teraz jade na tydzień w Polske,ale jak wróce to możesz wbić po 16 do mnie do pracy.Tylko najlepiej przedzwonić wcześniej 508-102-949.A ja siedze na 29Listopada 94 firma ABC Focus.To jest jakieś 200,300 metrów za estakadą po prawej stronie. :D

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 03-08-2006, 09:23   

Jeśli będziesz na spocie to na chwile bym pożyczyl ten przełącznik

[ Dodano: 12-10-2006, 10:22 ]
Z tego miejsca chciałem podziękować towarzyszowi Szczęsławowi, który to poświęcił swój wolny czas aby przywrócic mojego Colta do stanu normalności. Otóż najpierw sam zasugerował że pomoże sprawdzić błędy CE, jednak to nie było potrzebne, przyłożył się tez do tego aby załatwić mi odpowiednie części w odpowiedniej cenie.
Polecił i pomógł trafić do mechanika, który specjalizuje się w miśkach i zna je na wylot.
I co najważniejsze: Załatwił mi kable NGK i kopułkę w cenie takiej jak u Japaneze albo i nawet taniej bo za przesyłke nie musiałem płacić.

Teraz moje auto jeździ tak jak dawniej :lol: znów przy ruszaniu musze się pilnować żeby nie spalić gumy :wink:

Szczęsław jeszcze raz wielkie dzięki :!: :!: :!:

Jeśłi ktoś będzie potrzebował jakiejkolwiek pomocy chętnie pomogę (w miarę moich umiejętności oczywiście) trzeba odrobić dług :wink:

Odpowiedz do tematu