Zamknięty przez: Kmer 21-10-2009, 16:41 |
GALANT AVANCE 2002 KIELCE |
Autor |
Wiadomość |
KoraX
Mitsumaniak

Auto: EA5A 2.5 V6 & Colt 1.6 GLX
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 137 Skąd: Unisław Śląski /Wałbrzych
|
Wysłany: 23-09-2009, 22:15 GALANT AVANCE 2002 KIELCE
|
|
|
Witam,
Ogłoszenie już jest od dłuższego czasu .... ciekawe czy to z powodu dużej ceny czy może jest coś o czym sprzedający nie poinformował ?
...Jak myślicie? ...ktoś może dzwonił, dowiadywał się z ciekawości? ... i tak swoją drogą ciekawe czy to nie jaki mitsumaniak ?
OPIS:
Mitsubishi Galant Sedan 2,5V6 Avance 2002r
Rok produkcji: 2002
Przebieg: 96000
Pojemność silnika: 2500
Moc silnika: 160
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Fioletowy
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Parktronic, Poduszka powietrzna, Skórzana tapicerka, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce
DODATKOWY OPIS:
Witam, mam do sprzedania Mitsubishi Galanta w wersji sedan z 2002r. 2,5V6 Avance.Auto w stanie idealnym z przebiegiem 96000 km,wprawdzie nie posiadam ks.serwisowej ale mam dokument z przeglądu w serwisie Mitsubishi w niemczech z listopada 2007 z przebiegiem 73000km.Samochód jest po wymianie wszystkich klocków i tarcz hamulcowych oraz sprawdzone zostało zawieszenie.Auto ma alufelgi 17 cali z oponami w bardzo dobrym stanie a oprócz tego mam komplet felg stalowych z oponami zimowymi.Naprawdę gorąco polecam ponieważ auto nie wymaga żadnych inwestycji.Kontakt pod nr. tel.695 150 502. |
_________________ * * * 充 真 似 亜 苦 * * *
 |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 24-09-2009, 09:33
|
|
|
Brak znaczka na tylnej klapie i napisu Galant - nie koniecznie musi być uderzony.
Musisz zabrać miernik grubości lakieru i jechać zobaczyć.
Zdjęcia robione w takim świetle, że ciężko coś zauważyć.
Skóra na kierownicy i fotelach wygląda w miarę świeżo
Felgi firmy OZ i nie jest to wzór który był montowany w Avance. |
|
|
|
 |
pipi_ja
Forumowicz
Auto: Galant EA 2.5 V6
|
Wysłany: 24-09-2009, 16:09
|
|
|
Kolego sprzedający zajmuje sie ściaganiem galantów na handel. Napewno przez telefon powie Ci, że przywiózł go dla siebie ale musi sprzedać bo potrzebuje kasę na wykończenie domu. Mi sprzedał tą samą bajkę jak od niego kupowałem. Jest potwornie niezorganizowany i zapominalski,nie dotrzymuje słowa. Co do samego auta to radzę Ci je dobrze obadać zanim wypłacisz kasę. Facet wie co jak ukryć w galancie.Ja swojego mam już prawie pół roku i nadal odkrywam w nim jakies "niespodzianki"(niekoniecznie miłe).
Sprawdź czy nie jest to czasem angielska wersja po przeróbce, bo nie tak dawno sprzedawał na allegro jakies graty od angola.
Jeszcze tylko dodam, że kkoleś nie mieszka w kielcach lecz w małej miejscowości obok Kielc.Nazwy niestety nie pamiętam. |
|
|
|
 |
KoraX
Mitsumaniak

Auto: EA5A 2.5 V6 & Colt 1.6 GLX
Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 137 Skąd: Unisław Śląski /Wałbrzych
|
Wysłany: 24-09-2009, 18:29
|
|
|
... hmm... to mogłoby tłumaczyć fakt nie posiadania książki serwisowej - co budzi podejrzenia przy tak "młodym" aucie
... no nic .... trudno powiedzieć.... pipi_ja trochę ostudził mój zapał |
_________________ * * * 充 真 似 亜 苦 * * *
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 24-09-2009, 20:31
|
|
|
Cytat: | Sprawdź czy nie jest to czasem angielska wersja po przeróbce, bo nie tak dawno sprzedawał na allegro jakies graty od angola. |
KrX, możesz poprosić o VIN. Nie powinien robić z tym problemów jak chce sprzedać. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 519 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 25-09-2009, 20:16
|
|
|
witam
tak sie składa ze widziałem to auto - i nie mogę sie przyczepić do niczego dla mnie jest wart swojej ceny
a co do anglika to owszem jest w garażu jeden ale na części - sam brałem z niego trochę gratów - ceny sa atrakcyjne i zamierzam jechać tam znowu bo sam potrzebuje do swojego nowego kilka części do przekładki
oczywiście trzeba sie przejechać i zobaczyć dokładnie ale po moich wstępnych oględzinach jestem na tak - nie zagłębiałem sie jednak za bardzo bo mnie sedan nie interesuje.
a czy cena wysoka to niewiem jak b ktos chcial kupić normalna wersje i przerabiać na avansa i rejestrować to wyjdzie na to samo albo i nawet więcej
pozdrawiam
a co do kielc to nie jest to centrum ale chyba 3km od miasta |
|
 |
pipi_ja
Forumowicz
Auto: Galant EA 2.5 V6
|
Wysłany: 25-09-2009, 23:42
|
|
|
Na dowód, że nie jestem gołosłowny wklejam linka z wcześniejszą rozmową na temat tego pana http://forum.mitsumaniaki...ghlight=ochrzan
Proszę zwrócić uwage na ostatni post tego wątku. Ja mogę być mało wiarygodny,ale kolega Bartek myślę, że cieszy sie uznaniem na forum.
A co do tych 3 kilometrów to owszem ale do tablicy Kielce bo do centrum jest dobra dyszka ) |
|
|
|
 |
|