|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] klimatyzacja od anglika |
Autor |
Wiadomość |
buliking
Nowy Forumowicz
Auto: pajero II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2009, 21:27 [2.5 TD] klimatyzacja od anglika
|
|
|
trafil mi sie za grosze anglik 2.5 td w super stanie - przede wszystkim zdrowa rama (u mnie juz sie rozsypuje), robie przekladke, na razie wszystko idzie dobrze, anglik mial klimatyzacje, ktorej u mnie nie bylo, chcialbym ja zamontowac ale nie pasuje obudowa od nagrzewnicy, czy cos jeszcze nie podejdzie od anglika? jezeli okaze sie, ze to za duzo zachodu to sobie odpuszcze ile taka obudowa moze kosztowac i czy mozna znalesc na allegro? |
|
|
|
 |
Mighn
Mitsumaniak
Auto: Shogun '92 2.5 TDI Long
Pomógł: 4 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 270 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 28-09-2009, 22:28
|
|
|
nie wiem jak z dostępnością, ale jak byś rezygnował, to jestem potencjalnie chętny odkupić całą klimę od anglika , lub to co ci zostanie z części które nie pasują do europejczyka
a prawie na pewno nie będą pasować jeszcze przewody. |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 28-09-2009, 22:32
|
|
|
lampy tez nie beda pasowac, tzn. beda fizycznie tyle ze na przegladzie nie przejdzie w polsce |
|
|
|
 |
pajerak
Forumowicz pajerak

Auto: pajero 2.5 TD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Paź 2009 Posty: 70 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 27-10-2009, 18:16
|
|
|
Słuchaj jest to do zrobienia ale potrzebujesz europejski parownik i dmuchawe no i jeszcze troszke będzie problemów z przewodami !!! Ale również jest to do zrobienia !!! Pozdrawiam !!!! |
|
 |
|
|