|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś oglądał, zna białego Cax 1.6 z Kolbuszowa |
Autor |
Wiadomość |
adas007
Forumowicz

Auto: Colt CJ0, 1.3, 98 r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-07-2009, 14:30 Czy ktoś oglądał, zna białego Cax 1.6 z Kolbuszowa
|
|
|
Witajcie, mieszkam w Łodzi od pewnego czasu poszukuję Colta 1.6. Znalazłem interesujące ogłoszenie w Kolbuszowie mam tam kawał drogi 280 km w jedną stronę. Dlatego chciałbym zapytać Was czy może ktoś zna lub oglądał ten samochód ? Może ktoś mieszka bliziutko i może na niego zerknąć ?
to jest ogłoszenie:
http://www.kolbuszowiak.p...id,45/Itemid,0/ |
|
|
|
 |
vidus19790805
Mitsumaniak

Auto: carisma 1.8 gdi elegance 2000r
|
Wysłany: 26-07-2009, 08:43
|
|
|
siemka ...kolego jezeli do dzis tovoglosznie jest aktualne a ty nie kupiłes jeszcze cnie kupiles samochodu daj znac a ja podjade i zerkne na autko...pozdrawiam |
_________________ Nie ma to jak Mitsubishi
 |
|
|
|
 |
venderx
Nowy Forumowicz
Auto: colt 1,6
|
Wysłany: 29-09-2009, 23:48
|
|
|
odswieze troche temat, bo ogloszenie jest aktualne i sam jestem zainteresowany kupnem Mialbym ogromna prosbe do Was. Może ktorys z MitsuManiaków moglby obejrzec tego colcika ?? Z góry ogromne dzięki |
|
|
|
 |
|
|