|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Uszczelnianie karoserii |
Autor |
Wiadomość |
dmr
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-09-2009, 23:30 [2G 95-99] Uszczelnianie karoserii
|
|
|
Witam,
mam problem polegajacy na tym, ze w karoserii przy kanalikach jak splywa woda to czesc wody dostaje sie pod nogi kierowcy a nie ma tam dojscia bez calkowitego rozebrania auta.
Czy ma ktos jakis pomysl czym moge to uszczelnic (jakims plynem, klejem w plynie?) zeby sie nie lalo do srodka? |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 01-10-2009, 00:13
|
|
|
Na początku przetkaj kanaliki odpływowe, jeśli to nie pomoże to szukania Cię czeka. Ja miałem taki przypadek w runnerze, problem polegał na tym, że z podszybia woda uciekała na puszkę którą wchodzą kable do auta spod maski, a po kablach do kabiny. Uszczelnienie klejem do szyb samochodowych puszki oraz podszybia rozwiązało sprawę. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|