|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
miał już ktoś dzwona? |
Autor |
Wiadomość |
vtiii
Forumowicz
Auto: 3000gt VR4 '92
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-10-2009, 21:31 miał już ktoś dzwona?
|
|
|
Panowie mam takie pytanko.Czy ktos z was mial juz dzwona 3000gt vr4? Pytam bo dzis niestety skasowano moj somochodzik.Typ wyjechal mi z podporzadkowanej i skasowal prawy przod. Uszkodzeniu ulegly na pewno: lampa, blotnik, zderzak, maska,pekla przednia szyba oraz prawdopodbonie ruszony zostal pas przedni oraz jeden z intercoleroow.Posiadam wersje vr4 92 rok przed lift w pelnej opcji. aktualny przebieg to 105 tys nie krecony poniewaz znam historie tego samochodu od momentu sprowadzenia do kraju 9 lat temu.Kiedys mial juz dzwona bo poducha byla wczesniej wystrzelona.Orientujecie sie ile moga mi za to wyplacic? Nie wiem czy skladac go jeszcze do kupy... |
|
|
|
 |
Daro
Mitsumaniak

Auto: Carisma I
Kraj/Country: Belgium
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 208 Skąd: Stara Miłosna
|
Wysłany: 02-10-2009, 00:12
|
|
|
Moze napraw bezgotowkowo? Wtedy chyba nie maja pola do popisu, przynosisz rachunek z serwisu i sprawa zalatwiona. Nie dostajesz kasy, a ubezpieczyciel rozlicza sie z serwisem |
|
|
|
 |
vtiii
Forumowicz
Auto: 3000gt VR4 '92
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-10-2009, 21:27
|
|