|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyjazd na nasz pikny polwysep |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 03-08-2006, 19:19 Wyjazd na nasz pikny polwysep
|
|
|
planuje wyjazd na ok. tydzien na ww. polwysep, plan jest taki aby bezposrednio z bialegostoku wyjechac odrazu nad morze,
i tu moje pytanie: dysponujecie jakimis sprawdzonymi noclegowniami na polwyspie? obojetnie moze byc jakis domek, pensjonat, hotel, w niezbyt wysokiej cenie, aczkolwiek jesli standart w miare to w miare moge zaplacic za spanie
szukam czegos sprawdzonego gdzie nie beda zle patrzyli na prawie 22letnia mlodziez (nie szalejemy...az tak bardzo to nie), ani tez nie bedzie 70 letnich dziadkow dla ktorych dziewczyna w mini to striptiz, a w bikini to kur.. (to tak apropo listu od pewnej starszej pani, ktory w robocie dostalismy, dotyczacego ubioru kaliskich siatkarek - graja w fajnych majtach a babka ze sa golodupce ),
przegladalem rozne strony z noclegami, ale poprostu jest ich zbyt duzo aby to ogarnac, dlatego tez zwracam sie do Was maniaki o pomoc |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-08-2006, 21:21 Płw Helski
|
|
|
Byłem kiedyś tu:
Tomasz Konkel
ul. Sztormowa 11A Chałupy
tel. 58 774-72-05
Widok z okna na Zatokę |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-08-2006, 23:08
|
|
|
mam ich oferte na inny osrodek wyglada jak kurort dla starszych osob ten tez? |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 04-08-2006, 08:12
|
|
|
Wtedy mieszkało się u nich w domu. Pokój z łazienką całkiem sympatyczny. To było w 2003 roku.
Szukasz czegoś dla większej grupy? |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
 |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 04-08-2006, 08:27
|
|
|
Matejko, a może po zlocie zamiast zatoki skoczysz na mazury?? (bliżej ) |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-08-2006, 09:16
|
|
|
A co - jeszcze remont trwa? Był tam wiosną ruch wahadłowy (Rumia/Reda), ale chyba przed wakacjami skończyli? |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 04-08-2006, 09:22
|
|
|
akbi napisał/a: | Ja Ci tylko polecam, że jak już będziesz jechał na półwysep w niedzielę po Zlocie, to oblicz sobie tak trasę abyś Gdynię minął późnym wieczorem, inaczej od Redy możesz stać w korku aż do samej mety |
A mówili w radyju, że ma być most z Pucka do Kuźnicy. Ni ma jeszcze
|
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 04-08-2006, 09:54
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | A co - jeszcze remont trwa? Był tam wiosną ruch wahadłowy (Rumia/Reda), ale chyba przed wakacjami skończyli? |
Darek, latem w weekend to zawsze od rana tam korki były. Hm.. no chyba, że przez ostatni rok wybudowali tam dodatkowe pasy ruchu to korków nie będzie, albo most dla Jacka do Kuźnicy
Teraz wszyscy latem nad morze gnają, jak jechałem z Gdańska do Opola w połowie lipca, to korek był od ronda (na obwodnice) w Pruszczu aż do Berlinki za Tczewem
Szok, Ci ludzie to te 20 km chyba w 2 godziny musieli jechać |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 04-08-2006, 16:24
|
|
|
igi napisał/a: | Matejko, a może po zlocie zamiast zatoki skoczysz na mazury?? (bliżej ) |
i bedziesz mogl wpasc popic z tym tamtym co autami dobrze robi
no co do dojazdu tam to pewnie jakos w nocy bysmy wyjechali z bialego
JCH 4 osoby |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
|
|