Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Prezentacja
Autor Wiadomość
voss76 
Nowy Forumowicz
voss76

Auto: Diamante Kombi 3,0 12v
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-10-2009, 16:16   Prezentacja

Witam, chciałem napisać coś o sobie, jestem marcin zajmuję się chłodnictwem w tym klimatyzacją mobilną od niej to zaczeła się moja styczność z samochodami.W 94 r w N.Y miałem okazję oglądać diamante NOWY i postanowiłem sobie kiedyś go kupić.2 lata wstecz kupiłem u nas w w/wie wersję kombi wypr. w australli.Facet laik przestraszył się zakresu napraw i odsprzedał za 2,5 k.Niestety nie miałem pojęcia że to dopiero początek,okazało się że uszk. było:pompa paliwa,wtryski (korozja),przekładnia,amortyzatory p i t.,antena+korozja wokół,szyberdach,abs,zaniedbane wnętrze(palił jak smok),uszkodzona konsola na wys.nóg kier. i radia(złodzieje chcieli wyjąć radio zboku deski),i sporo różnych detali.Większość prac wykonuję sam (oprócz renowacji skór i prac blach/lakier.)Zdemontowałem całe wnętrze i oczyściłem ,można było sprawdzić stan blacharki pod dywanem(OK).Dla mnie najważniejsza rzecz okazało się po oględzinach że auto pmimo wieku jest bezwypadkowe :biggrin: :biggrin: :biggrin: ,jedynie lekka stłuczka w prawy tył bez szkód .Usuwam też prymitywną i starą instalację gazową.Doprowadziłem do ładu wnętrze ,pozostało mi jeszcze trochę pracy pod podwoziem i przy silniku ,jak dobrze pójdzie to pojadę sobie nim po 2 latach posiadania może jeszcze w tym roku, oby.

Piotr Z 
Mitsumaniak

Auto: sigma 3.0 V6 12v sedan 94 r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-10-2009, 20:12   

witam kolegę w naszym wyjatkowym gronie posiadaczy wyjatkowych ,niepowtarzalnych, ekskluzywnych,jedynych w sowim rodzaju aut.Życzę wytrwałości i wielkiej satysfakcji z posiadania tegoż auta.

pierwszy zlot sigm w Kazimierzu Dolnym

kosior1975
[Usunięty]

Wysłany: 14-10-2009, 06:43   

Przyłączam się do powitania Ciebie w naszym gronie i oby wystarczyło Ci sił i chęci na odrestaurowanie swojej misi.Jeśli będziesz potrzebować pomocy w czym kol wiek (myślę ze mogę się tutaj wypowiedzieć za innych forumowiczów) czy to w mechanice czy elektryce to służymy pomocą !!!!!!!!!!!!

Odpowiedz do tematu