Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Po zamontowaniu autoalarmu pali się kontrolka SRS
Autor Wiadomość
robo_k
[Usunięty]

Wysłany: 05-08-2006, 18:52   Po zamontowaniu autoalarmu pali się kontrolka SRS

Dziś elektryk zakładał mi autoalarm, żeby mógł go podłączyc musiał odpiąć na chwilkę całą skrzynkę bezpieczników koło kierowcy. Po zamontowaniu wszystkiego teraz ciągle pali mi się kontrolka od SRS, czego to może być wina ?

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 05-08-2006, 19:08   

spalenia bezpiecznika, lub zrobil jakies zwarcie w obwodzie airbag - jak ma kompa elektryk do auta to skasuje blad jak nie ma to serwis - odczytaja i skasuja, sprawdz bezpiecznik na poczatek
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

robo_k
[Usunięty]

Wysłany: 05-08-2006, 20:03   

Bezpieczniki OK wiec nie pozostaje mi nic innego jak wizyta w serwisie. Tak czy inaczej i tak miałem tam jechać bo coś nie działają mi niektóre funkcje centralnego wyswietlacza (m.in chwilowe spalanie). Pokazuje mi sme kreski a obok znaczek Φ

Marys42
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2006, 17:21   

Miałem ten sam problem,tylko że fachowcom odrazu zgłosiłem i ich sprawą było załatwienie resetowania kompa.

robo_k
[Usunięty]

Wysłany: 01-09-2006, 14:00   

Mi też zresetowali kompa w ASO i problem znikł

Odpowiedz do tematu