witam sie i pytam o powody |
Autor |
Wiadomość |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2005, 15:37 witam sie i pytam o powody
|
|
|
Serwus
Fajnie, że jest nowe forum.
Napis u góry kojarzy mi się z niezależnością i tak chyba z tym forum jest.
Rozumiem, że jest to Niezależny Klub Mitsubishi.
Bo Nieoficjalny Klub Mitsubishi już istenieje od dłuższego czasu.
http://www.nkm.prv.pl/
Idea wydaje mi się interesująca, tylko jeszcze się zastanawiam czy dobra.
Wiem, ze co zacniejsi klubowicze już tutaj są... jest to zaje...scie duży + dla nowego forum.
Mam kilka pytań
- w czym ma być lepsze nowe forum
- jakie są powody założenia nowego forum
Teraz kwestia eclipsiarzy. Do tej pory jest to wg mnie taki klub w klubie bez swojego własnego forum. Co niektórzy są po prostu fanami tego jednego modelu mitsubishi no i model jest specyficzny... nie umniejszając pozostałym modelom. Teraz się troszke obawiam, żeby nie odbiło się to na jeszcze większym rozproszeniu klubowiczów.
Nie do końca wiem, w którą stronę powinienem pójśc i które forum dla klubowiczów eclipse bedzie w tym wypadku lepsze. Zastanawiam się, czy na eclipse.net.pl nie wrzucić bezpośredniego wejścia na obydwa fora.
Proponuję dyskusję na te tematy.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2005, 16:10
|
|
|
witaj.
Nie Niezależny nie nieoficjalny po prostu Klub Misiomaniaków. Co nie znaczy że to klub tylko dla maniaków - jest otwarty dla wszystkich użytkowników tej marki.
Dlaczego powstaje? Leszek naprawde nie wiesz? Nigdy nie zdażyło Ci się mieć czegoś dość? Bo mnie tak. W związku z tym że miałem dość odszedłem z MKP. Sam na własna prośbę. Chcemy stworzyć coś co bedzie dla Klubowiczów. To nie Zarząd i jego arbitralne decyzje będą najważniejsze. Jak niejeden raz już pisałem i mówiłem - nie ma Klubu bez Klubowiczów. To ludzie są najważniejsi.
W czym ma być lepsze? Może w tym że będzie działać szybciej. Na dobrym łączu i lepszym engine niż asp Microshita. Na innej atmosferze. Na tym że nikt Ci nie skasuje posta lub topicu bez podania przyczyny na podejściu do uzytkownika, wreszcie na tym że w tworzenie tego włączył się Dealer Mitsubishi czyli GRAFIX co ułatwi nam kontakty z MMC. Już bardzo ułatwił.
Klub Eclipse jest bardzo mile widziany na tym Forum. Są to piękne samochody a ich posiadacze to właśnie Mitsumaniacy czystej wody
Macie tu swoje miejsce, wybierzcie Moderatora - propozycję moją znasz i działajcie. Myślę że Jacek - Jackie jako były posiadacz Eclipse będzie za Wami z całej siły i pomoże jak tylko będzie mógł. A jako dealer raczej może. My również w sprawach technicznych jesteśmy chetni do pomocy tak jak poprzednio.
Dyskusja jest najwyższą formą demokracji więc popieram i zapraszam do brania udziału.
Dodać mogę że Forum na razie startuje jest w trakcie organizacji - czekamy również na sugestie co do niego tutaj |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 28-04-2005, 16:24
|
|
|
Hej!
Idea była następująca: forum należy do dealera (czyli mnie ) ale okazało się, że część forumowiczów jakoś je polubiła (staram się coby to było maxymalnie User friendly) Jest tu już część ludzi, którzy wykazali się inicjatywą powstania nowego klubu Miśków (pomysł jest o tyle sympatyczny, że jest nieco bliższy kontakt z z dealerem oraz centralą - za pośrednictwem dealera) Kolejną rzeczą in plus jest duża dowolność, którą staram się zaproponować użytkownikom - w myśl starej zasady: primum - non nocere. Dodatkowo masz tu samych świrów marki;) Co do Eclipsów - będzie nam bardzo miło ich tu gościć, jak widzisz jest odrębny dział tylko dla nich, a co do specyfiki tego modelu - chyba nie musisz tego nikomu tu wałkować - serio
Pozdrawiam i witam na forum! |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2005, 07:46
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | :D witaj.
Dlaczego powstaje? Leszek naprawde nie wiesz? Nigdy nie zdażyło Ci się mieć czegoś dość? Bo mnie tak. W związku z tym że miałem dość odszedłem z MKP. Sam na własna prośbę. Chcemy stworzyć coś co bedzie dla Klubowiczów. To nie Zarząd i jego arbitralne decyzje będą najważniejsze. Jak niejeden raz już pisałem i mówiłem - nie ma Klubu bez Klubowiczów. To ludzie są najważniejsi.
|
Zarząd, to brzmi dumnie No gratulacje i życzenia powodzenia. Oby nam się tylko klubów nie zrobiło więcej niż (tfuu) członków
BTW. Czy planowana jest jakaś akcja składania legitymacji? Mam jakiś tam numer MKP, ale z niego nie korzystam, więc go gdzieś mogę złożyć |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 29-04-2005, 10:28
|
|
|
Fido_ Zarząd a właściwie zarząd a jeszcze właściwiej 3 kolesi którym dopiekło stare i ruszyli dupy żeby zrobić coś nowego. IOO (In our opinion) czyli naszym zdaniem jak coś jest popsute to wszelkie próby naprawiania tylko pogorszą sytuację. Czy będzie lepiej - jaaasne że będzie lepiej
Nie będzie wyłączności nikt Ci nie powie - jesteś w NKM czy MKP czy XXX to fora ze dwora . Chcemy coś zrobić żeby się działo i działało. I tyle.
BTW ja odchodząc z MKP poprosiłem o skreślenie mnie miałem numer 0167/03. Tak jak pisałem - jest to indywidualna decyzja każdego. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 29-04-2005, 14:19
|
|
|
Wiec tym razem ja jako jeden z 3 muszkieterów podpisze sie pod Hubuchem. Nie bede sie rozpisywal, jednakze moge Wam obiecac, ze zrobie wszystko by serwis mitsumaniaki.com rozwijal sie w jak najszybszym tempie i mam nadzieje, ze bedziecie z niego zadowoleni.. Co jest pewne to to, ze nie bedziecie czekac na uruchomienie linkow na glownej stronie latami, nie obiecujemy czegos, czego nie jestesmy w stanie spelnic.. Bedzie galeria, bedzie sklep, co dalej sami zobaczycie!
Wszystko zalezy tylko od Waszego zainteresowania, jesli ono bedzie to i serwis bedzie rosl w sile, a nie na odwrot jak na niektorych innych serwisach..
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
|
Wysłany: 29-04-2005, 14:29
|
|
|
Ok...
To ja spytam z innej beczki...
Na jakiej zasadzie są wybierani MODERATORZY???
Za co dokładnie odpowiadają???
Jakie są warunki do spełnienia aby zostać moderatorem???
Pozdro |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2005, 16:00
|
|
|
Firebee napisał/a: | Wiec tym razem ja jako jeden z 3 muszkieterów podpisze sie pod Hubuchem |
Prawie jak trzech tenorów To zdaje się modne ostatnio |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 29-04-2005, 18:47
|
|
|
ROMEL napisał/a: | Ok...
To ja spytam z innej beczki...
Na jakiej zasadzie są wybierani MODERATORZY???
Za co dokładnie odpowiadają???
Jakie są warunki do spełnienia aby zostać moderatorem???
Pozdro |
To akurat jest proste - moderatorzy są dobierani spośród tych którzy mają wiedze o danym modelu Mitsu i dzielą się tą wiedzą z innymi.
W planach jest wybieranie modów spośród userów poprzez głosowanie.
I jeszcze jedna ważna uwaga - mod nic nie robiący nie będzie długo modem. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 30-04-2005, 00:48
|
|
|
eloo !!
Powody są proste - Prezesi się opierdxxxxi i nic nie robili . U mnie czarę goryczy przelał tegoroczny oficjalny zlot MKP !!! To co zrobił TOMMY wpowodowało u mnie chęc ... rozstrzelania go !!! Nie wolno robić w chxxa ludzi , którzy zaufali im i wierzyli , że robią wszystko aby było dobrze !!!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2005, 15:45
|
|
|
polsaler napisał/a: | eloo !!
Powody są proste - Prezesi się opierdxxxxi i nic nie robili . U mnie czarę goryczy przelał tegoroczny oficjalny zlot MKP !!! To co zrobił TOMMY wpowodowało u mnie chęc ... rozstrzelania go !!! Nie wolno robić w chxxa ludzi , którzy zaufali im i wierzyli , że robią wszystko aby było dobrze !!!! |
A co takiego zrobił? Wybacz, nie byłem na zlocie, więc nie wiem... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 30-04-2005, 20:26
|
|
|
Nic nie zrobił. Zlotu nie było. Były tylko plany ale jak na razie tylko Zlot organizowany przez Firebee jest przygotowany. A miał być "nieoficjalny" |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 30-04-2005, 20:57
|
|
|
i dzieki temu posunięciu stał się Oficjalnym Zlotem Mitsumaniaków:) A co do Oficjalnego Zlotu MKP wypowiedziałem się wystarczająco i nie będę się wypowiadał..
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 05-05-2005, 15:44