|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] over drive w automacie |
Autor |
Wiadomość |
Zasiew
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi pajero exeed
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 24-10-2009, 23:28 [2.5 TD] over drive w automacie
|
|
|
Czesc. Czy ktos wytlumaczy mi na czym polega funkcja over drive w automatycznej skrzyni biegow w pajero II 2,5tdI z 1993. I na jakim trybie jak i gdzie jezdzic? Wiem, ze pytanie moze banalne, ale staram sie dowiedziec jak najwiecej o tym samochodzie zanim wyrusze w teren.Pozdrawiam.
Kolejne pytanko. CZy pajero ma cos takiego jak lampka rezerwy paliwa? Nie chce przegiac z brakiem paliwa bo to diesel dlatego nie cisne do putego baku, stad moje pytanie. Z gory dzieki za odpowiedz |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 24-10-2009, 23:50
|
|
|
W moim lampka rezerwy jest,zapala się bardzo późno,w zasadzie odkryłem ją ostatnio przez przypadek .Over... to nadbieg-używany podczas jazdy po za terenem...prostu do szybszej jazdy. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
mike123
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 25-10-2009, 13:46
|
|
|
mam ten sam problem z kontrolka rezerwy moze ktos powie w ktorym miejscu sie znajduje albo wrzuci zdiecie licznika |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 25-10-2009, 18:36
|
|
|
Jak sie nie myle to sie znajduje w tym polu co jest narysowany samochodzik (napedy) w gornym lewym roku. U mnie zapala sie dopiero jak wskazowka zejdzie ze 2-3mm ponizej E. |
|
|
|
 |
|
|