|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 27-10-2009, 08:18 |
[3.5 V6] Fotele przednie - przerobka |
Autor |
Wiadomość |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 10-10-2009, 21:09
|
|
|
Mam jakieś kubełkowe dłuższe od standardowych, zamontowane były w PII, w poniedziałek sprawdzę i dam znać. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 16-10-2009, 15:29
|
|
|
Jak szukałem dla siebie auta,to w kielcach pacjent sprzedawał pajero z fotelami od chryslera voyagera,ale w końcu do niego nie pojechałem,więc nie wiem jak ta żeźba wyglądała. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

|
Wysłany: 20-10-2009, 19:25
|
|
|
Nie wiem jak wygląda fotel od voyagera,ani nie widziałem tej przeróbki na własne oczy.Pytałeś czy ktoś przerabiał-stwierdzam fakt,że takowy istniał.A swoją drogą voyager to dość komfortowy wóz,więc może mogło by Ci podpasować |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-10-2009, 10:18
|
|
|
Pomijając wszystko,to na chłopski rozum jeśli już przerabiać,to fotele muszą być w bardziej w "krzesełkowej"formie,więc tylko z samochodów typu voyager by się nadały...Lecz tak naprawdę nie ma to jak oryginał |
 |
|
|
|
 |
|
|