|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Centralny zamek i regulacja szyby.... |
Autor |
Wiadomość |
metal
Mitsumaniak ONLY UNDERGROUND....
Auto: MITSUBISCHI COLT C50 4G15
|
Wysłany: 01-11-2009, 11:04 Centralny zamek i regulacja szyby....
|
|
|
Planuje założyć centralny zamek czy ktoś mi może napisać czy do c50 wchodzą normalne siłowniki centralnego zamka czy trza kupić jakieś nie typowe (bo rygielek jest w poziomie),czy takie siłowniki jak w linku wejdą?
http://moto.allegro.pl/it...e_sprzeglo.html
I druga sprawa to regulacja szyby jak podnoszę to szyba nie dokładnie celuje w przednią szynę,czy jest tam jakaś regulacja przy opuszczonej jest luz (waha się).
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 01-11-2009, 21:25
|
|
|
Siłowniki pasują. Mam od tego samego gościa, zero problemów. Szyba też mi się niedokładnie zamyka, ale nie mam kiedy sprawdzić czy da się coś z tym zrobić. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
ketrab [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2009, 20:52
|
|
|
i ja też mam problem z szybą elektryczną i nie wiem czemu ale przy zamykaniu ją przekasza, muszę przytrzymywać ręką żeby domknąć... i nie mam pojęcia już gdzie jest tego przyczyna |
|
|
|
 |
metal
Mitsumaniak ONLY UNDERGROUND....
Auto: MITSUBISCHI COLT C50 4G15
|
Wysłany: 04-11-2009, 14:52
|
|
|