|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C5xA] Zderzak GTI przod |
Autor |
Wiadomość |
Zielon
Nowy Forumowicz Colt 4G63TT dreams

Auto: C58A & C52A User
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-11-2009, 09:40
|
|
|
masa, bo ja kupiłem całe oppoilerowanie od niego właśnie za grosze.
Musze tylko dać do spawanie jeśli jest taka możliwość przedni i tylny zderzak, bo są popękane i nie ma kawałka lewego progu
pogadam z Panem z Borzęcina czy zrobi mi kopię tej nakładki na próg.
Kto jest chętny?? bo mam lotkę, spoiler a"la Eclipse, zderzak przedni i tylni. Odlewy mogę porobić ale to są koszta..
Pozdrawiam |
_________________ Gość Witaj
Colt C52A 1.5 8V GLXi 89r. &
Colt C58A 1.8 16V GTi 91r.
Still in progress... |
|
|
|
 |
ketrab [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2009, 20:11
|
|
|
Ten materiał jest ciężki do spawania, jest to PUR, niespawalny, wiem bo przerobiłem to na swoim tylnym zderzaku, pozostaje podkładanie blaszek i nitowanie, bo jest dość gruby ten zderzak... |
|
|
|
 |
Zielon
Nowy Forumowicz Colt 4G63TT dreams

Auto: C58A & C52A User
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2009, 09:18
|
|
|
ahaś, to muszę kupić troszkę szpachli i włókna szklanego. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo zderzaczek jest mocno pęknięty :/ ale mam na to całą zimę, gorzej boli mnie próg bo ten z lewej strony nie ma ok 30cm od przedniego koła.. nie wiem jak to zrobić, a zależy mi na nim, myślicie ze koleś co robi odlewy uratuje go??
[ Dodano: 05-11-2009, 13:18 ]
polecono mi jakaś nowe szpachlę z włóknem karbonowym, trochę droższa, ale podobnież lepsza. Do tego kupiłem klej do Poliuretanu i innych tworzyw sztucznych
dokładnie taki ciekawe czy 50ml starczy mi na ten zderzak przede mną cała zima więc mam czas
[ Dodano: 17-03-2010, 15:43 ]
Dodaję kilka fotek, z ostatnich prac jak jeszcze była kasa i było ciepło
Poprawa wglądu
Polerowanie lamp
Nowy grill |
_________________ Gość Witaj
Colt C52A 1.5 8V GLXi 89r. &
Colt C58A 1.8 16V GTi 91r.
Still in progress... |
|
|
|