|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Siłowniki tylnej klapy do kombi - zamienniki potrzebne |
Autor |
Wiadomość |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2009, 06:42
|
|
|
A ja teraz odgrzeje temat by nie zakładać nowego . Jeśli ktoś z posiadaczy sigm kombi potrzebuje nowe oryginalne siłowniki klapy tylnej takowe posiadam w sprzedaży jak coś to na PW lub telefon |
|
|
|
 |
Jaca
Nowy Forumowicz
Auto: sigma station wagon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2009, 14:36 Zamienniki sprężyn gazowych klapy do SIGMY kombi.
|
|
|
Witam
Zamienniki w atrakcyjnej cenie ok 80zł za komplet. Parametry siłownika: długość - 565 mm, skok 240 mm, siła 470 N. Są dłuższe od oryginałów o 2mm i mają nieco większy skok 5mm ta sama siła co oryginał 470N(napis na starych). Dziś założone: pasują idealnie.
Nr katalogowy POLCAR 6522AB. Stosowane w SAAB 9.3 rok 1998-2003. Aktualnie na aukcji allegro: 790139642.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Szymon82
Mitsumaniak Szymon
Auto: Mitsubishi Sigma kombi 3,0 12v
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 201 Skąd: Poznań/Środa Wlkp.
|
Wysłany: 03-11-2009, 16:20
|
|
|
Idąc za radą Jaca też zamówiłem na tej aukcji, wszystko pasuje bardzo dobrze. Dziś założyłem (montaż prosty, wystarczy tylko podważyć blaszki by zdemontować stare), wreszcie klapa nie leci na głowę. |
|
 |
|
|