|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomocy !!! |
Autor |
Wiadomość |
zapalpola1 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2006, 23:09 Pomocy !!!
|
|
|
witam serdecznie chcialbym ustawic sobie obroty w galancie 95 r. silnik 6A12 2.0L bardzo bym prosil o jakas podpowiedz czy opis . |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 11-08-2006, 07:46
|
|
|
nie da rady bez MUTa - trzeba się podłączyć do ECU i przestawić w tryb ustawiania obrotów (tzw. actuator test mode);
albo inaczej - ja nie znam innego, pewnego sposobu, bo samo ustawianie odbywa się śrubką w tym otworku przy przepustnicy (często pod czarną zaślepką - dopóki się jej nie zgubi ) |
|
|
|
 |
zapalpola1 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-08-2006, 09:49
|
|
|
wielkie dzieki ale jazda czyli bez muta sie nie obejdzie , zadnego interfejsu tez sie nie podlaczy pewnie , w galu z 92 r to przynajmiej mam palmptopa a w tym 95 jest obd 2 nie wiem tylko czy jest jakies oprogramowanie bo interfejs sie znajdzie krzyzak moze wiesz cos na ten temat i pomozesz . |
|
|
|
 |
|
|