Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Serek
06-11-2009, 08:49
Instalacja CA w EA5A
Autor Wiadomość
KamykGdynia
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2009, 21:49   

Widze ze P9 zagościł - sprzecik gruby mam nadzieje ze bedziesz zadowolony z efektu :)
Ja powoli zbieram klocki do ponownej instalki w Galancie, znajac moje tempo to boje sie czy do konca roku zdaze z instalacja :)
Czekam na fotki słupków dokonczonych, ja bede podążać w innym kierunku instalacji tweeterow, mam nadzieje ze przyniesie to zadowalajace efekty.
Pozdrawiam

tosztotomasz 
Mitsumaniak
StingRay Driver

Auto: Accord Tourer CM2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-11-2009, 14:29   

Ano zagościł, niestety nie na długo. Wczoraj galancior został kompletnie skasowany przez dwóch smarkaczy w vectrze A. Dziś klocki są już w domu.

KamykGdynia
[Usunięty]

Wysłany: 03-11-2009, 20:37   

Przykra sprawa, mam nadzieje ze nikomu sie nic nie stalo.
Widac dlugo sie sprzetem nie nacieszyles :/

tosztotomasz 
Mitsumaniak
StingRay Driver

Auto: Accord Tourer CM2
Wysłany: 03-11-2009, 20:57   

Ja jestem cały, smarkacze nie wiem bo uciekli.
Co zrobić :| taki lajw.

Piki
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2009, 00:55   

Ja również współczuje . Mam nadzieje że odpowiedzą za swój czyn w taki czy inny sposób :evil: .
Tym bardziej że sam jestem młodym kierowcą (prawko mam 1,5 roku) i
denerwuje mnie że przez takich czy jak tam ich nazwać młodzi kierowcy postrzegani są jako wariaci.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 06-11-2009, 14:19, w całości zmieniany 1 raz  

Serek 
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Wysłany: 06-11-2009, 08:47   

W takim razie temat zamykam. Nic więcej tutaj się nie pojawi. W razie sprzedaży czy chęci montażu w innym modelu, zapraszam do pisania nowych wątków.

Ps. Aż przykro czytać jak giną Miśki na drogach. Życzę szybkiego powrotu za kierownicę z trzema diamentami :wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi