|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ruda zjada progi |
Autor |
Wiadomość |
jarekrk
Mitsumaniak

Auto: E46 323
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-11-2009, 16:18 Ruda zjada progi
|
|
|
mam do was pytanie czy ktoś może jest po wymianie progów w Galu?
tylnie mam tak zjedzone , że ciężko jest auto na żabce podnieść , bo słychac pękanie,
nie chce teraz tego robić bo zobacze co wyjdzie po zimie i wtedy , hmm nie wiem chyba tylko można nowe progi wspawać u blacharza...? |
_________________ jednak po 3 galantach kolei znów na RWD |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 06-11-2009, 18:16
|
|
|
ja wymieniałem tyle, że w E38A. Całe progi zewnętrzne, wewnętrzne i kawał podłogi od progów do podłużnic. O ile dobrze pamiętam to progi zewnętrzne kupiłem w POL-CAR, wewnętrzne pasowały od poloneza a podłoga ze zwykłej blachy. Ile to kosztowało, to Ci nie powiem, bo się ostro kłóciłem z blacharzem, za to jaką chałe odstawił, i w końcu stanęło na tym, że dostał 600zł za robociznę. Później jednak sam musiałem to wszytko na nowo pomalować. |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
|
|