|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 09-11-2009, 16:54 |
Galanty z Czapli.OSZUŚCI! |
Autor |
Wiadomość |
butros
Nowy Forumowicz
Auto: szukam Galanta
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-11-2009, 13:54
|
|
|
Cytat: | Nie chcę być nie miły, ale napiszę: "A nie mówiłem?" |
Ty wiesz swoje... ja wiem swoje... i nie zmienie zdania na temat tych ludzi... |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 09-11-2009, 14:05
|
|
|
Ja nie oczekuje żebyś zmieniał zdanie. Grunt że Kmer zweryfikował temat i wiemy jak rzeczywiście wygląda podejście chłopaków z Czapli do klienta, które jest zgoła odmienne od tego o którym Ty pisałeś.
Jak na razie mamy kilka pozytywnych opinii Mitsumaniaków, a przeciwko Twoją i dwóch osób, które mają jakieś koneksje z handlarzami, lub nawet sami handlują. Mam nadzieję, że osoby czytające ten temat podejdą obiektywnie do tematu. |
|
|
|
 |
NadiR
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
|
Wysłany: 09-11-2009, 14:40
|
|
|
No cóż negocjacje dźwignią handlu , ale jak emocje wzięły górę po obu stronach, to wyszło jak wyszło, nieprzyjemni i spalone...
Nie wiem jak było, ale zakładając,że faktycznie butros pytał czy lakier ori, nie bity i takie tam a oni pow., że ori a nie wysiadając z auta widać co innego, no to sorry, i jeśli odp.,że nie wiedzieli że fachowcy przyjadą? W każdym bądź razie może faktycznie butros się za bardzo zdenerwował i sprawa sie nie przyjemnie skończyła, a być może by się dogadali.
Tak czy siak powodzenia w szukaniu.
pozdro |
|
 |
butros
Nowy Forumowicz
Auto: szukam Galanta
|
Wysłany: 09-11-2009, 15:38
|
|
|
Może dzięki temu ,że założyłem ten temat panowie z Czapli uznają ,że nie warto w przyszłosci robić kogoś w balona...
Niestety takie życie,żeby Ktos miał lepiej ktoś musi dostać po tyłku.
Cytat: | Tak czy siak powodzenia w szukaniu. |
DZIĘKUJE ,cały czas szukam wymarzonego Gala
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa