|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 22-04-2007, 21:11 |
[C51A 1.3] światła |
Autor |
Wiadomość |
Marmot85 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2006, 17:46 [C51A 1.3] światła
|
|
|
witam jestem tu nowy i od niedawna mam colta. Mam taki maly problem poniewaz nie wiem jak reguluje sie wysokosc swiatel. jest niby automatyczna ale obiza je tylko, a w moim misku swaitla swieca za nisko. Czy jest jakas dodatkowa reczna regulacja wysokosci?? |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-04-2007, 21:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2006, 17:57
|
|
|
Witamy! Światła tylko obniżają się i w ogóle nie idą w górę? Dobrze zrozumiałem? Jeśli tak, należy przyjrzeć się silniczkom. Nie ma dodatkowej regulacji - przynajmniej dla użytkownika. Tak czy inaczej powinieneś wybrać się na stację diagnostyczną i tam ustawić światła. Zwróć uwagę na to, by diagnosta ustawił światła w pozycji "0".
Post scriptum
W przyszłości umieszczaj takie pytania w dziale technicznym. Dział FAQ to dział instrukcji i gotowych rozwiązań.
Do Adminów /Moderatorów
Prosze o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.
Edit: Temat już jest w odpowiednim dziale. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-08-2006, 22:13
|
|
|
Prosze nie dublować tematów. Tak jak Grzegorz powiedział FAQ jest od czegos innego.
Dublowanie tematów skutkuje ostrzeżeniem jak tylko przekroczy się cierpliwość admina/moda. Na razie proszę i .....
Witaj na Forum. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|