|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
2g kilka pytań przed zakupem |
Autor |
Wiadomość |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 25 Paź 2007 Posty: 2507 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 14-11-2009, 09:18 2g kilka pytań przed zakupem
|
|
|
mysle o zakupie eclipse 2g i mam kilka pytan
- na co zwracac uwagę przy zakupie??
-chce miec taka bez turbo ze wzgledu na to ze wsadze lpg czy dzialaja one na gazie???
-słyszałem ze one sa awaryjne czy to prawda??
- mam gala 2,5 v6 czy jesli chodzi o przyspieszenie sa porównywalne???
- i ile palia takie eclipsy bez turbo??? a ile te z turbo??? |
|
|
|
 |
MATi1G
Forumowicz
Auto: Eclipse 1G N/A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 337 Skąd: WWA/Raszyn
|
Wysłany: 14-11-2009, 11:12
|
|
|
eremita napisał/a: | - na co zwracac uwagę przy zakupie?? |
Na to samo jak i przy kupnie innego auta
eremita napisał/a: | -chce miec taka bez turbo ze wzgledu na to ze wsadze lpg czy dzialaja one na gazie??? |
niestety ale da rade
eremita napisał/a: | -słyszałem ze one sa awaryjne czy to prawda?? |
rożnie bywa zależy jaką sztuke trafisz jak zadbaną to nie dołożysz ani złotówki jak padline to kieszenie bedziesz mieć puste albo auto trafi na allegro bardzo szybko
eremita napisał/a: | - mam gala 2,5 v6 czy jesli chodzi o przyspieszenie sa porównywalne??? | seryjne 2G GS 420a czy 4g63 oscyluje od 0-100km/h w okolicach 9 sekund
eremita napisał/a: | - i ile palia takie eclipsy bez turbo??? a ile te z turbo??? |
zależy od stylu jazdy bez turbo spokojnie trasa do 7L/100km da sie zejsc w miescie z 10L-12L ,turbo w trasie ponizej 10L/100 chłopaki schodzą spokojnie w mieście juz tak od 13-14L/100km trzeba liczyć w góre |
|
|
|
 |
|
|