Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
chyba mnie nie zabijecie ... ;P
Autor Wiadomość
ratajeq 
Mitsumaniak

Auto: A4 B5 2.5 Q
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-08-2006, 17:45   chyba mnie nie zabijecie ... ;P

nie ma znaczka Mitsubishi tylko Proton, ale jak wiadomo to niemalze to samo ;P
...
Proton 313
1997 rok
1.3 12v (4G13)

... niedawno kupiłem i szczerze to dopiero myślę jak go upiększyć :) więc narazie daje zdjęcia w stanie surowym ;P
fotki

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2006, 17:56   

Dlaczego mielibyśmy kogokolwiek zabijać? To przyjazny klub, przyjazne forum i przyjaźni klubowicze (z nielicznymi wyjątkami, ale tym nieprzyjaznym pali się samochody na zlotach hehehe). Ze swopjej strony życzę bezproblemowego użytkowania. Zapraszamy do korzystania z forum - znajdziesz tu mnóstwo porad i ciekawostek i poznasz fajnych ludzi.

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 15-08-2006, 22:28   

samochodzik wyglada sympatycznie, ale... jakos mnie bardzije podoba sie CA0 :wink:

[ Dodano: 15-08-2006, 22:28 ]
btw. moglbys wrzucic jakas fotke srodka ? konsola, siedzenia...

ratajeq 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-08-2006, 15:08   

na zyczenie dodaje kilka fotek wnetrza ;P ... tez w stanie surowym ;Pfotki

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 17-08-2006, 21:53   

Gratulacje, bo autko ładne przynajmniej na zdjęciach :)
Faktycznie ładniej wyglądałby przystrojony w diamenty zamiast tego...czegoś :wink:
Niech długo i dobrze służy.Pozdro

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2006, 12:00   

Widać że zadbany :lol:

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2006, 12:29   

ratajeq, napisz, jak się sprawuje nabytek. Zadowolony jesteś?

apsik85
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 21:05   

Tak widzę i obserwuje i chyba jednak ma fajniejsze zderzaki z tyłu od naszych Misiu-coltów ale z nowu nie pasuje mi tylna klapa :P

Pozdarwaim, fajnie że w końcu się ktoś Protonem pochwalił.
Zachęcam do rozpisania tego Tematu

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 21:24   

Ja właśnie dzisiaj zauważyłem w moim mieście takiego wlaśnie Protona na mogileńskich blachach więc widzę że też ktoś nabył. Podoba mi się nawet to autko. Super jest ta atrapka i maska z tymi fajnymi przetłoczeniami :) Przyznam się, że nawet myślałem kiedyś o kupnie Protona tyle że w wersji 5-drzwiowej ale wyszło że kupiłem Misia kombi.

ratajeq 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-10-2006, 10:21   

sprawuje sie bardzo dobrze :) )
tylko jedyne czego moge zalowac to silnik 1,3 a nie 1,6 ... te 40KM roznicy to duzo ... no ale ogolnie nie jest zle ... i spalanie w trasie ok 7l ..... na miescie nawet 8,5l ... na szczescie u mnie w miescie paliwko sporo potanialo odkad prasa i jakis urzad zaczal sie interesowac cenami paliw, ktore w sierpniu przekraczaly 4,50 PLN ... a teraz najtansze w moim miescie kosztuje 3,75 ...

co do tylnych zderzakow to sa dobre ;P musze przyznac ... raz po ciemku przestawiajac samochod, przetrąciłem betonowy słupek ... zderzak sie lekko porysował, porzadny gruby plastik i co wazne elastyczny
Ostatnio zmieniony przez ratajeq 08-10-2006, 12:04, w całości zmieniany 1 raz  

nippo
[Usunięty]

Wysłany: 07-10-2006, 12:23   

czy ja dobrze widze, czy prawy boczny kierunek masz jakis dziwny? jak chcesz to sie odezwji na priv bo chbya gdzies pomaranczowe do CA0 znajde (chyba :) )

jak sie ma wyposazenie protona do colta? bo widze, ze nie masz regulacji czasu przerwania wycieraczek

ratajeq 
Mitsumaniak

Wysłany: 08-10-2006, 12:06   

Cytat:
jak sie ma wyposazenie protona do colta? bo widze, ze nie masz regulacji czasu przerwania wycieraczek

hmm ... nie bardzo ogarniam to pytanie ... regulacja czasu pracy wycieraczek ? ... no są 3 stopnie ... z dluga przerwa, ciagle i ciagle szybkie (machniecia piórami :P )

nippo
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2006, 14:04   

no wlasnie, zaleznie od wersji wyposazenia w coltach mamy tez takie pokretlo ze sobie sam regulujesz czas przerwania...a 3 stopnie procz tego, jaka masz wersje wyposazenia? tz co masz a czego nie masz? :)

ratajeq 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-10-2006, 22:53   

wersja c9 ... jesli cos to komus mowi ;P ...

- wspomaganie
- immobilaser

- skuteczny ręczny ;P mozna asfalt rwać ;]

a tak szczerze nie bawi mnie nadmiar elektroniki ktora zbyt czesto zawodzi zwlaszcza zima ... a nie mam garazu, wiec wiem jakie bywaja przeboje np. z elektrycznymi szybami itp ...

wiadomo wygoda etc ... ale nie jest to dla mnie priorytetem ... co najwazniejsze to ma jezdzic i byc w miare bezpieczny ! bo wiadomo ze samochod tych rozmiarow w porownaniu z betą 7 czy jakims volvo ma niskie szanse

kamilholland
[Usunięty]

Wysłany: 21-11-2006, 14:08   

ladne fotki ale...

Odpowiedz do tematu