|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK1A 1.3] Brak części |
Autor |
Wiadomość |
rsspeed
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer Sedan 1.8 Invite '08
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-11-2009, 09:51 [CK1A 1.3] Brak części
|
|
|
Witajcie,
Ostatnio miałem stłuczkę, gość mi wyjechał na czerwonym i mój misiek dostał w prawy przód. Auto oddałem do naprawy i problem jest taki że do modelu 98 po liftingu praktycznie nie można nic dostać. Potrzebuję prawej lampy z sterowaniem elektrycznym kąta nachylenia i maski.
Ogólnie to wygląda tak:
http://www.fotosik.pl/pok...be2df912b8.html
Praktycznie to co jest to dla modeli przed liftingiem 96-98. Opcja jest taka, że można wymienić obie lampy na te przed liftingu , ale wtedy maska musi być inna i atrapa silnika, aby to wszystko pasowało. Ogólnie nieciekawie
Jak radzicie co robić? Może ktoś ma namiary na części do mojego misia, wie gdzie kupić dla takiego modelu po 98 roku. |
|
|
|
 |
Third
Nowy Forumowicz IT test drive ;)
Auto: CK1A 4G13
|
Wysłany: 17-11-2009, 11:00
|
|
|
Mozesz przeszukac forum, jest tu wiele namiarow chociazby w dziale sprzedawcy czesci, ja co prawda mam nie po lifcie, ale sporo rzeczy znalzlem w inter-cars i bhmd, ewentualnei japaneze - ale tu trzeba duzej elastycznosci i cerpliwosci, telefonow i maili |
|
|
|
 |
rsspeed
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer Sedan 1.8 Invite '08
|
Wysłany: 18-11-2009, 12:08 ...
|
|
|
zgadza się proste to nie będzie, ale mam nadzieję że sie uda |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-11-2009, 09:32
|
|
|
Skoro wypadek nie z Twojej winy oddaj do serwisu mitsu i niech sprowadzają oryginaly..... |
|
|
|
 |
laonda
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 1.3 GL 12V 1998r
|
Wysłany: 19-11-2009, 19:32
|
|
|
witaj Kolego
Jesli chodzi o maskę do tego modelu po lifingu to niema dużych szans jej dostać
Wiem z doswiadczenia bo szukam takiej już od roku. I niestety niemiał nikt.
Jak było wspomniane to znajdziesz tylko maskę przed liftingiem.
Pozdr |
|
|
|
 |
|
|