Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
kanal Szczecin
Autor Wiadomość
iza_kulpan 
Mitsumaniak
Kocham Mitsubishi :)

Auto: Colt C50 GLXi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-07-2009, 17:38   

Makos może i nie widziałeś bo ja żadko pod domem parkuję :D Bardziej w garażu go trzymam :D Ale ogólnie nie da się go nie poznać :D Wgniecenia na blacharce po każdej stronie (kierowcy mnie nie lubią :( ) i do tego Polickie blachy :P Musisz się bardziej rozglądać :D Najczęściej parkowany na Dunikowskiego 25 naprzeciwko przedszkola i ryneczku :D

Arti_Ca0 Za to ja bywam prawie codziennie bo znajomych tam mam :D I teraz właśnie przypomniało mi się, że kilka razy się mineliśmy na drodze hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arti_Ca0 
Forumowicz

Auto: Colt CJO 1.3 '97
Wysłany: 13-07-2009, 22:02   

jaki masz kolor colcika;) to bede wiedzial na przyszlosc bo generalnie mam slaby wzrok i tylko jak znam auto to kojarze ludzi z pewnej odleglosci :P

a i jak cos to ja chetny na tesco:P

Makos 
Mitsumaniak
Panzermeister

Auto: Renault Megane Classic '97
Wysłany: 14-07-2009, 11:45   

iza, toż ja codziennie tamtędy po chlebek do Bagietki chodzę, bo z 40 to najszybsza droga ;) 25 to ja z balkonu widzę hehe :wink: Arti_Ca0, następnym razem jak będziesz widział moją nyskę to machaj, trąb, mrugaj, zajeżdżaj drogę czy co tam jeszcze :D

Mitsubishi Galant E32A - sprzedany
Nissan 100NX B13 - sprzedany
Renault Megane Classic - obecnie

Arti_Ca0 
Forumowicz

Auto: Colt CJO 1.3 '97
Wysłany: 14-07-2009, 22:24   

jak wypatrze to pomacham:p

iza_kulpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-07-2009, 22:04   

Arti_Ca0 czerwone :D poznasz bez problemu bo nigdzie takiego drugiego nie mam hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Makos To o której godzinie chodzisz to zacznę też chodzić :mrgreen: To nie możliwe,że się nie kojarzymy hehe :mrgreen: Zacznę tamtędy chodzić częściej :mrgreen: To Ty przypadkiem nie masz zielonego Mitsu?

Makos 
Mitsumaniak
Panzermeister

Wysłany: 15-07-2009, 22:48   

Niestety Misiek w tej chwili jest tylko w kwestii gdybań (niemniej pewnego pięknego, niekoniecznie słonecznego dnia zadziorne CA0 zawita na moim parkingu), póki co setunia (patrz auto pod avatarem) musi mi dzielnie służyć. Zachciało się mojej kobiecie nyskę kupić :D Nie narzekam, ale tęsknym okiem spoglądam na mijane Miśki...) A czy się kojarzymy? Patrz PW, mamy wspólnego znajomego :D Ale nam się offtop zrobił :biggrin:

iza_kulpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-07-2009, 14:16   

Hehe pytałam dlatego bo tam u Ciebie w tamtym rejonie zawsze jak idę to mijam ciemno zieolone Mitsu zaparkowane hehe :D

Makos 
Mitsumaniak
Panzermeister

Wysłany: 01-12-2009, 18:17   

No to podbijemy temat. Czy wiadomo Wam coś o ogólnodostępnym kanale, pomijając ten przy końcowym 11? Bo będę musiał chyba skorzystać... :) Podobno jest jakiś na terenie AutoGryfu przy Mieszka I, ale informacja jeszcze nie sprawdzona przeze mnie :wink: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :mrgreen:

stary alfer 
Mitsumaniak
Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
Wysłany: 02-12-2009, 10:15   

Jest na Hryniewieckiego przy stacji kontroli pojazdów oraz na parkingu strzeżonym przy ul. Chopina (parking przy charakterystycznym balonie). Wnosisz opłatę u mistrza, który pilnuje.

Powodzonka :)

Ogarniam prawy ALT

Odpowiedz do tematu