|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prosba o obejzenie auta |
Autor |
Wiadomość |
P1r4t
Forumowicz
Auto: EA2A AT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-08-2009, 12:48 Prosba o obejzenie auta
|
|
|
Pisalem juz w dziale chce kupic galanta i zaproponowano mi zebym tutaj poprosil o pomoc w ramach obejzenia na zywo
Przymierzam sie do zakupu pierwszego w zyciu mitsubishi i wybralem galanta. Znalazlem fajna oferte z tym ze 500km ode mnie, a jechac obejzec jedno auto i sie zawiesc to nie sztuka
Dlatego zwracam sie z prosba mitsumaniakow Lubuskiego a dokladniej okolic miejscowosci Żary, Żagań a jeszcze dokladniej do miejscowosci Jasionów o obejzenie tam tego auta i ocenienie czy warto czy raczej sobie odpuscic.
Za pomoc napewno odpowienio sie odwidziecze
GALANT
Kod: |
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 05/1997, Przegląd: 04/2011, 196 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 170 KM (125 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgielne, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba
Opis pojazdu:
skora biala,regulowana elrktrycznie,solardache ktryczny,super wyposazony!!! kupiony w niemczech dzisiaj rano wymeldowany caly czas jezdzil,nowe hamulce kompletne przod i tyl+akumulator kupiony 5.2009 ,polecam,auto na tablicach, skora,skora!! Nie przegap okazji!!!!!!!!!!!!!!! telefon. radio za 500zł zostawiam w aucie!!! muza gra swietnie.do tego silnik duzy i duzo mocy!! polecam,kola zimowe na alusach+opony letnie. telefon 889262426
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Jasionów (woj. lubuskie),
tel.: +48 889262426 , +48 889262426 |
Pomozecie? |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
|
Wysłany: 03-09-2009, 20:57
|
|
|
Cześć odezwij sie do MacFly on jest z Żar,też ma Galanta, dodatkowo jak chcesz podaj mi na PW numer do Ciebie, czesto latam Nowogród,Żary, Żagań,Kożuchów, N.sól to jak bede w okolicy przedzwonie do Ciebie i podasz mi adres czy coś to zajade jesli jeszce będzie.pozdro
[ Dodano: 03-09-2009, 21:00 ]
Doczytałem na dole ogłoszenia jest numer jak bede w okolicy zadzwonie do typa.Dodatkowo poszukaj chłopaków z "Czapli" sa w tych okolicach i sciagaja tylko Galanty, połowa lubuskiego jeżdzi ich Galami
[ Dodano: 03-09-2009, 21:02 ]
Doczytałem na dole ogłoszenia jest numer jak bede w okolicy zadzwonie do typa.Dodatkowo poszukaj chłopaków z "Czapli" sa w tych okolicach i sciagaja tylko Galanty, połowa lubuskiego jeżdzi ich Galami |
_________________ "ej ty nie bądź menciu taki hop do przodu,
to nie jest gra jak w GTA czy SEGA Mega Drive,
do napisu "game over" wystarczy z nieba strzał,
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."
 |
|
|
|
 |
butros
Nowy Forumowicz
Auto: szukam Galanta
|
Wysłany: 04-11-2009, 00:23 Zdecydowanie odradzam typA z Czapli!!
|
|
|
witam wszystkich użytkowników.Jestem tutaj nowy,szukam Galanta gdyż zakochałem się w tym autku,ma coś w sobie...ale nie o tym w tym temacie chciałem napisac,więc przejde do meritum.
Znalazłem ogłoszenie na allegro Mitsubishi Galant 2.0 benz,98rok sport edition,po obejzeniu fotek samochód mi się bardzo spodobał,na fotkach wygladał bardzo atrakcyjnie.Zadzwoniłem do gościa z podstawowymi pytaniami odnośnie auta,usłyszałem ,że samochód jest lalka,nie ma sie do czego przyczepić,wszytsko cyka itd itp...pytając o cene czy jest do negocjacji usłyszałem że nie ma z czego spószczać ,że pierwszy klient jaki przyjedzie po takie auto zabierze je z zamknietymi oczami zaznaczyłem ,że będe chciał pojechać na stację diagnostyczną w celu sprawdzenia auta-usłyszałem że nie ma najmniejszego problemu.Więc zaufałem typowi,uznałem że jest wiarygodny.Dzisiaj wybrałem się po wymarzonego Galanta,miałem do Czapli jakies 360km...;)z dumą w piersi ruszyłem w trase.Po przyjezdzie na miejsce moim oczom ukazał się ''piękny,super zadbany,Misiek'',nie chciało mi się nawet wysiadac z samochodu,sparaliżowało mnie ze złości,dosłownie bałem się spotkania z ''super wiarygodnym'' sprzedawcą...w oczy rzucił sie odrazy inny odcień lakieru przedniej maski(samochód nawet nie dotknięty- tak twierdził przez telefon,zapewniał),felgi zmienił przed sprzedażą,te z fotek służyły tylko do zrobienia kogos w balona...na tylnej klapie wgniecenie(teraz juz wiem dlaczego nie pokazał fotki tyłu),na nadkolach delikatne ogniska rdzy(o tym powiedział,zaznaczam delikatne) heh:) pod spodem DZIURY!!!! smoła w rurze wydechowej,do tej pory nie moge odmyć palca :)opony jak gumowiec,bez bierznika zupełnie,w przednim kole powietrza juz prawie nie było,biedactwo zapewne nie przewidział ,że felga jest az tak mocno trafiona że tak szybko zejdzie... na pytanie- dlaczego pan zmienił felgi-usłyszałem ''nie bede z panem dyskutował...'' kolega stwierzdił ,że auto było udeżone z przodu,widac nawet w pochmurny dzien inny odcien lakieru na masce,pytam dlaczego o tym nie powiedział-usłyszałem ''nie wiedziałem że przyjadą fachowcy'' w tym momencie otworzył mi sie scyzoryk w kieszeni... mówie do gościa - stary skoro twierdzisz ze auto nie było walone to jedziemy na stacje diagnostyczną i fachowcy to ocenią - usłyszałem dosłownie!!!'' ale czyim autem,chyba pana,to jest mój samochód i ja nigdzie nie bede jezdził'' myślałem ,że nie wytrzymam w tym momencie,koleś przekroczył wszelkie granice...poprostu szczescie dla niego że był u siebie na podwórku bo chyba w innym miejscu skonczyło by się to inaczej...nawet nie odpaliłem tego samochodu,poprostu spakowałem sie i chciałem jak najszybciej z tamtąd wyjechac.
OSZUST PRZEGIAŁ PAŁKE NA CAŁEJ LINI!!!MOŻE DLATEGO ŻE POWIEDZIAŁEM MU ZE AUTO NAPRAWDE MI SIE PODOBA,PEWNIE STWIERDZIŁ ZE PRZYJEDZIE JAKIS NAPALONY MAŁOLAT I POŁKNIE BEZ ZADNEGO GADANIA.PRZEJECHAŁEM SIE I TO BARDZO,KILKA STÓWEK NA PODRÓŻ,NERWY ITD
ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEGO TYPA,JEST ZWYKŁYM OSZUSTEM!!!!!!!!!!
WSZYSTKIE SŁOWA KTÓRE TU NAPISAŁEM SĄ PRAWDZIWE,SĄ W STANIE JE POTWIERDZIĆ JESZCZE 3 OSOBY KTÓRE ZE MNĄ BYŁY!!
PS PO POWROCIE DO DOMU ODRAZU WSZEDŁEM NA ALLEGRO BY O KOLESIU NAPISAC JAKĄŚ ADEKWATNĄ OPINIE,TAKĄ NA JAKĄ ZASŁUGUJE I KU ZDZIWIENIU GALANTA JUZ NIE MA,ZAPEWNE KTOŚ GO KUPIŁ LUB WYCOFAŁ OGŁOSZENIE GDYŻ POINFORMOWAŁEM GO O TYM ZE DOSTANIE NAPEWNO ODPOWIEDNIĄ OPINIE.
OSZUST OSZUST OSZUST!!!!!!! KOLEDZY PRZED WYPRAWĄ W TO MIEJSCE RADZE ZASTANOWIĆ SIE NAPRAWDE KILKA RAZY,NIECH PRZYSYŁA FOTKI Z KAZDYM NAJMNIEJSZYM SZCZEGÓŁEM.
POZDRAWIAM I JAK NAJMNIEJ DO CZYNIENIA Z TAKIMI PRZEKRĘTAMI!
OD JUTRA ZACZYNAM SZUKAĆ INNEGO GALANTA,DZIS JUZ NIE MAM SIŁY,ZA DUŻO WRAŻEŃ. |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-11-2009, 20:52
|
|
|
powiem tak, jedna jaskółka wiosny nie czyni, nie mam żadnego interesu żeby bronić ludzi z czapli ale znam 3 osoby które mają od nich gale, łącznie z moim, i każdy jest zadowolony.Wiadomo że chciało by sie auto z jak z salonu no ale taki kraj.Mi tez wyszły nadkola po zimie ale nie płacze. Ale co do historii i słów sprzedawcy do Ciebie jesli to naprawde tak zabrzmialo jak piszesz to naprawde nie miła sytuacja...no ale takie czasy, gale tanieją, wyglądaja lepiej jak Ferrari i ida jak świerze bułeczki wśród małolatów wiec sprzedacy nie muszą sie tu gimnastykować żeby sprzedać Apropo to mój niedługo do wzięcia |
 |
|
|
|
 |
ROOB
Mitsumaniak ROOBert 01218/KMM

Auto: Galant EA5A 6A13
|
Wysłany: 15-11-2009, 16:37
|
|
|
apropo Czapli..
witam.. kiedy sprzedawałem moje autko... przyjechali właśnie Panowie z Czapli.
Autko było zadbane i w oryginalnym stanie, widoczne ogniska rdzy na nadkolach (tył) nie były nowością jak na 97rok. podałem że klima nie działa, lampa do wymiany itd. szukalem tygo auta 5mscy z miernikiem lakieru.(kupiłem w Berlinie) tu, panowie na oko stwierdzili że: walony,uszczelka pod głowicą do wymiany, sprzęgło "słabe" ble,ble,ble:) ustaliliśmy cene i auto pojechało do Czapli.. dwa dni i zostało wystawione raz jeszcze jako.. IGŁA w idealnym stanie! i sprzedane. cóż, takie jest prawo rynku. na tym że nie powiedziano w opisie prawdy zarobili kilka zł
zuku3210 napisał/a: | Apropo to mój niedługo do wzięcia |
nadkola zrobione i sprzedajesz Krzyś miśka? |
_________________ Był. E52A, EA5A, obecnie Hanka ale, wszystko z czasem...
 |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-11-2009, 17:56
|
|
|
ROOB napisał/a: | nadkola zrobione i sprzedajesz Krzyś miśka? | nadkola będą eleganckie, wymienione całe błotniki z roku 2000 wiec bedzie dobrze.Wystawie go niedługo,a i do tego lampy tylne beda nowe poliftowe bo ładniejsze o wiele.a sam szukam czegoś po lifcie albo po swapie hamulców przynajmniej bo te sie palą moment u mnie jak mi sie nudzi i wyjade w na miasto.A to co opisałem naprawde mna wstrząsnęło!!! no ale, taki jest rynek, nie mnie oceniać innych bo Bogiem nie jestem. Tyle powiem ze mój też pośrednio z czapli, wszystko gra super tyle ze te nadkola ale to juz przeszlosc pozdrawiam Ciebie,mam nadzieje ze uda nam sie jescze zobaczyc |
 |
|
|
|
 |
salater
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 V6
|
Wysłany: 03-12-2009, 21:58 prośba o spra wdzenie SULECHÓW
|
|
|
WITAM WAS SERDECZNIE. Jestem mitsumaniakiem z Jawora. Mam prośbę muszę niestety opuścić naszą markę na jakiś czas i prosiłbym o oglądnięcie Toyoty w sulechowie jakby ktoś mógł zerknąć czy warto przyjeżdżać byłbym wdzięczny.
http://moto.allegro.pl/it...i_oplacona.html
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|