|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Niedziałający komputer |
Autor |
Wiadomość |
Artur1987
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 99-04
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-12-2009, 23:12 Niedziałający komputer
|
|
|
Witam. Dzisiaj wychodząc z pracy postanowiłem przed jazda rozgrzać trochę silnik, odpaliłem i niestety za bardzo się zagadałem zapomniałem wyłączyć odcięcia zapłonu. Zapłon został odcięty włączył się alarm. Wyłączyłem alarm odpaliłem ale nie wiem czemu komputer się przestał włączać a razem z nim radio nie ma podświetlania działa tylko jedna stacja oraz przycisk power, nie mogę przełączyć na inna stacje. Może ktoś miał taki problem dodam ze akumulator już odłączyłem i nic to nie dało. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Manysh [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2009, 00:40
|
|
|
bezpieczniki gdzies poleciały ?? |
|
|
|
 |
rasiak1980
Forumowicz

Auto: carisma 1.8 GDI / 1,9 DiD
Kraj/Country: UK
Pomógł: 30 razy Dołączył: 24 Wrz 2008 Posty: 997 Skąd: Sopot
|
Wysłany: 05-12-2009, 18:32
|
|
|
objawy takie same jak przy przepaleniu bezpiecznika z tego co pamietam dodatkowo nie działało podświetlenie zegarów w desce rozdzielczej oprócz tego samochód działał bez zarzutów sprawdź bezpieczniki pod deską rozdzielczą |
|
|
|
 |
Artur1987
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 99-04
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2009, 00:46
|
|
|
Dzieki serdeczne okazalo sie ze to bezpieczniki od zapalniczki sie przepalily. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|