|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wyjmowanie skrzyni |
Autor |
Wiadomość |
VirMan
Mitsumaniak maniacc

Auto: Diamante XS'94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 1602 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 18-12-2009, 14:03 wyjmowanie skrzyni
|
|
|
jak wyjąć skrzynie automat bez demontażu silnika ? - jest taka opcja wogóle? Pasuje mi złorzyć z dwóch skrzyń jedną idealną , więc muszę jakoś pomęczyć - zanim zakopię się w papierologii jakby jakiś miły fachman podsunął sugestię jak to robić.
no i automatycznie ew tricki jak skrzynkę rozebrać i złorzyć , żeby jej nie zepsuć.. coprawda robotyka pokrewna , ale zawsze praktyczne uwagi sa cenne
[ Dodano: 18-12-2009, 16:28 ]
ok mariuszklaudius dał mi info :
Cytat: | jezeli chodzi o wymiane skrzyni automat to mialem ten problem i zaglebilem sie w temat. sposoby sa dwa - oba trudne. pierwszy to jak pisales - wyciagnac ja wraz z silnikiem od gory - ciezka sprawa. drugi jest odrobine prostszy tzn. cale "sanki pod silnikiem trzeba rozkrecic i masz piekny dostep do skrzyni ale robota i tak nie jest latwa. pozdrawiam. |
Zastanawiam się tylko , bo mam przygotowane w pracowni stół , na którym mogę mieć dwie rozłorzone skrzynki - i chodzi mi o wyjęcie jej całej z auta , bo tak tyko mogę dostać sie do sprzęgieł- chyba że można inaczej |
_________________ Inteligence is not everything , wisdom is more than that.
Sigma '93 kombi.
DONE: resurrection
 |
|
|
|
 |
Zajc3w
Mitsumaniak

Auto: Toyota Celica
Pomógł: 9 razy Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 801 Skąd: Londyn
|
|
|
|
 |
VirMan
Mitsumaniak maniacc

Auto: Diamante XS'94
Pomógł: 17 razy Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 1602 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 19-12-2009, 00:53
|
|
|
nie mam serwisówki.. a hopto.org nie robi... miałem ściągnietą całą ale wywaliłem , bo po co internet kopiować i mam nauczke. |
_________________ Inteligence is not everything , wisdom is more than that.
Sigma '93 kombi.
DONE: resurrection
 |
|
|
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2009, 12:05
|
|