|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Esp COLT |
Autor |
Wiadomość |
magik
Forumowicz
Auto: CZT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-12-2009, 11:10 Esp COLT
|
|
|
Witam,
chciałbym wyłączyć esp w Colcie. Podobno da się to zrobić wyciągając odpowiedni bezpiecznik. Jest nawet na jutjub film jak ktoś z UK to robi, dokładnie w colcie CZT, ale film jest na tyle niewyraźny, że nie widać który to bezpiecznik, ale wolałbym nic nie skopać metodą prób i błędów. Esp jest spięte razem z abs i odłącza się oba naraz. Wie ktoś coś więcej. W instrukcji obsługi nic o takim bezpieczniku nie piszą, a biało za oknami i coś mi się robi jak mnie ten esp uszarpie i pobawić się nie pozwala. Będę wdzięczny za info...
HELP
[ Dodano: 12-01-2010, 12:36 ]
Dobra, udało się tego dokonać dzięki pomocy coltclub.eu. Jak ktoś nie ogarnia do końca tematu służę radą.
Zima za oknami więc po pracy - time 4 fun
ps. przy okazji odłączenia ESP odłącza się ABS i TC - więc jesteśmy zdani tylko na siebie - ajjjj jak ja chcę już 17tą.
Aha niestety brakuje wtedy również świateł stop'u... |
|
|
|
 |
|
|