Serialowe kawałki |
Autor |
Wiadomość |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2005, 22:28
|
|
|
no nie ma co jest...tylko uszy mi wiedna jak ona dzwieki z siebie wydaje w obcym jezyku...wtedy bardzo zaluje ze go znam i rozumiem co proboje zaspiewac... |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 14-07-2005, 22:55
|
|
|
hehehe... mandaryna, zimny łokieć to jest to A ja tam uważam, że skoro Doda, Mandaryna śpiewają to w Idolu nie powinni się tak ludzi czepiać |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 16-07-2005, 20:36
|
|
|
a wracajac do serialowych kawalkow to ja lubie w aucie sluchac, zwlaszcza wieczorem, muzy z "miasteczka twin peaks" |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 16-07-2005, 21:00
|
|
|
Moominek napisał/a: | hehehe... mandaryna, zimny łokieć to jest to A ja tam uważam, że skoro Doda, Mandaryna śpiewają to w Idolu nie powinni się tak ludzi czepiać |
i podobno Magda Modra to ta z baru tez cos nagrala w stylu dodowej mandaryny |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 16-07-2005, 23:10
|
|
|
e no nie porownujmy zaraz muzy dody do muzy mandaryny... Bo sie jedno do drugiego ma nijak
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 16-07-2005, 23:56
|
|
|
Firebee napisał/a: | e no nie porownujmy zaraz muzy dody do muzy mandaryny... Bo sie jedno do drugiego ma nijak
Pozdro
Firek |
Kurde, ja chyba stary jestem, bo nie mam pojęcia o czym Wy gadacie... Jakaś doda, mandaryna... Co to qrna jest? |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 17-07-2005, 00:16
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Firebee napisał/a: | e no nie porownujmy zaraz muzy dody do muzy mandaryny... Bo sie jedno do drugiego ma nijak
Pozdro
Firek |
Kurde, ja chyba stary jestem, bo nie mam pojęcia o czym Wy gadacie... Jakaś doda, mandaryna... Co to qrna jest? |
taka Irena santor i zdzislawa sosnicka z twoich czasow |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 17-07-2005, 00:22
|
|
|
Fakt, że Doda jest porypana, ale co do śpiewania, to ona to robi całkiem przyzwoicie. Co nie znaczy, że jej słucham.
A co do Malmsteena, to mam jakiegoś "avika" czy "mpega" z jego krótką lekcją gry na gitarze. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 19-07-2005, 10:38
|
|
|
Szkoda, ze nie mam juz linka do artykulu, gdzie wlasnie strasznie jada po Dodzie, ze wyksztalcenia muzycznego to ona nie ma w ogole (nie mowa o papierach tylko uksztaltowaniu glosu), o tym ile trwa nagranie jednej piosenki i ile potem przy tym roboty maja profesjonalisci od dzwieku, zeby to jakos brzmialo...
No i ogolnie, ze oprocz wygladu to ona nic nie ma... a na pewno nie sluchu.
M. |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 19-07-2005, 11:41
|
|
|
Majki:
Ludzie, którzy wypowiadają się w taki sposób o innych "artystach" (jakoś nie lubię tego słowa) zazwyczaj sami nie potrafili spełnić się w tym zawodzie bo zabrakło im talentu. Ogólnie krytykami zazwyczaj zostają ci, którym brak talentu do robienia tego co krytykują...
O polskich "profesjonalistach od dźwięku" mam bardzo kiepskie zdanie. Jedyną POPRAWNIE zrealizowana płytą polskiego wykonawcy, jaką znam, jest płyta krakowskiego zespoł metalowego, nagrywana przez sam zespół i obrabiana w domu na PC bez żadnej ingerencji "profesjonalistów". Jako audiofil zwracam uwagę na takie rzeczy. Jeżeli ci "profesjonaliści" nie potrafią nawet poprawnie zrealizować płyty to co tu mówić o jakiejś większej ingerencji w samo nagranie wokalu na przykład? |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 19-07-2005, 16:35
|
|
|
Ok, ok, ja nie dociekam, ja tylko cytuje |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 19-07-2005, 16:52
|
|
|
hehe, tak w teamcie: krytyk jest jak impotent - niby wszystko wie jak zrobić tylko nie potrafi;)
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
|
Wysłany: 25-07-2005, 18:24
|
|
|
Wracając do tematu kryminalnych to dzisiaj własnie kręcili u mnie w bloku kolejny odcinek (narazie wiem że bedzie 31 ale tytułu jeszcze nie wymyślili - może trup w windzie bo o tym będzie). Mam nadzieje że moze kawałek mojego misia nagrali chociaż starali się jak najmniej łapać niepotrzebnych rzeczy w kadr a jak się dało to prosili o przestawianie. Ale generalnie rozrywkowa ekipa no i mieli super sprzecik filmowy. |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2005, 19:28
|
|
|
Rozrywkowa? Znaczy ta wodka z filmu to nie jest atrapa? Wiedzialem... ;P
M. |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2005, 07:34
|
|
|
Muzyka o której chce powiedzieć nie pochodzi z serialu lecz z normalnego filmu choć tu też zależy kto jak rozumie normalny film bo chyba Black Hawk Down (Helikopter w ogniu) do takich zupełnie normalnych chyba nie nalży. Wiem że w tym temacie mówimy o muzyce serialowej ale jak usłyszałem że chodzi o symfoniczną no to sory ale nie mogłem się powstrzymać żeby wam o tym powiedzieć. Muzyka Hansa Zimmera to według mnie chyba jedna z najlepszych na świecie, mówiliście o uczuciach w muzyce, u Hansa jest ich pod dostatkiem, wyraźnie słychać (czuć) jaki klimat w danym momencie panuje i myśle że najlepszą ścieżką dźwiękową ( bo pan zajmuje się muzyką do filmów [ nie wiem czy poza filmami też robi muzykę] ) Zimmera jest ścieżka z Black Hawka zaraz po niej z Pearl Harbour. Jeśli lubicie muzyke symfoniczną to MUSICIE przesłuchać którąś ze ścieżek dźwiękowych Hansa, a rdził bym nawet konkret, tego Black hawka. WYPAAAAS |
|
|
|
 |
|