|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] ZAPOWIETRZANIE SIĘ |
Autor |
Wiadomość |
kawekk
Forumowicz
Auto: Pajero II 2,5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-12-2009, 13:56 [2.5 TD] ZAPOWIETRZANIE SIĘ
|
|
|
U MNIE NIE WIEM CZEMU ZAPOWIETRZA SIĘ PRZY FILTRZE PALIWA. PALIWO IDĄC DO POMPY MA BOMBELKI POWIETRZA NIE JEST TO CHYBA SIMMERING BO PALIWO OD FILTRA DO POMPY TRZYMA. NIE TRZYMA W FILTRZE CO TO MOŻE BYĆ CZY WYMIENIĆ OBUDOWĘ FILTRA CZY DA RADĘ NAPRAWIĆ RĘCZNĄ POMPKĘ BO WYDAJE MI SIĘ ŻE GDZIEŚ W NIEJ TKWI PROBLEM. U MNIE POWRÓT PALIWA TEŻ IDZIE PRZEZ FILTR. |
|
|
|
 |
stegano
Forumowicz
Auto: Pajero II 1994 2.8TD japończyk
Kraj/Country: Mexico
Pomógł: 7 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 341 Skąd: z lasu
|
Wysłany: 26-12-2009, 15:10
|
|
|
Wymian pompki paliwa to nie aż takie straszne koszta, profilaktycznie proponuje sprawdzić także gumowe przewody wychodzące od baku. Generalnie powinno się najpierw wymienić wszystkie gumowe przewody, dwa metry przewodów wystarczą i dokładnie po dokręcać opaski zaciskowe. |
_________________ Dziennik - z życia Pajero
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=39397 |
|
|
|
 |
kawekk
Forumowicz
Auto: Pajero II 2,5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-12-2009, 16:25
|
|
|
u mnie wszystkie przewody są gumowe ktoś kiedyś musiał wywalić metalowe. jedyne bąble powietrza to z filtra do pompy i uciekające paliwo z filtra do baku przy większych mrozach |
|
|
|
 |
|
|