Dywanik bagażnika Mitsubishi Colt 2009 |
Autor |
Wiadomość |
arkady
Forumowicz

Auto: Colt 2009 1,3inform 3d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-11-2009, 16:15 Dywanik bagażnika Mitsubishi Colt 2009
|
|
|
Witam kolegów.
Dzisiaj odebrałem dywanik bagażnika do nowego Colta 2009 wersja 3D. Polecam tym, którzy chcą mieć zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie.
Wcześniej przymierzałem się do zakupu takiego dywanika w ASO ale oczywiście zamiennika, niestety był on zdecydowanie za wąski w związku z tym, że poprzednie modele 3D miały regulowaną tylną kanapę i właśnie do nich był dedykowany.
Ten jest idealny.
Polecam wszystkim.
POdaję link do tego towaru.
Dywanik Bagażnika |
|
|
|
 |
Kerhold
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1.3 Inform 3d
|
Wysłany: 28-12-2009, 16:24
|
|
|
Witam.
Z tego, co poszperałem, wynika, że producentem tego dywanika jest najprawdopodobniej firma Rezaw-Plast. Można kupić u nich taniej niż na Allegro. Sam dzisiaj złożyłem zamówienie i zobaczę, co z tego wyjdzie.
http://www.rezaw-plast.pl/produkt.0.28.0.0.html
Pozdrawiam.
K.
Nowy współwłaściciel Colta 2009 (jeździ żona) |
|
|
|
 |
Realistka
Mitsumaniak 01912/MM

Auto: Colt CX5 1,3 2009r
|
Wysłany: 29-12-2009, 08:13
|
|
|
arkady napisał/a: | Witam kolegów.
Dzisiaj odebrałem dywanik bagażnika do nowego Colta 2009 wersja 3D. Polecam tym, którzy chcą mieć zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie.
Wcześniej przymierzałem się do zakupu takiego dywanika w ASO ale oczywiście zamiennika, niestety był on zdecydowanie za wąski w związku z tym, że poprzednie modele 3D miały regulowaną tylną kanapę i właśnie do nich był dedykowany.
Ten jest idealny.
Polecam wszystkim.
POdaję link do tego towaru.
Dywanik Bagażnika |
Odebrałeś już dywanik od tego sprzedawcy z allegro - kmucha - bo czytam jego komentarze i troszke obawiam się u niego kupować dywanika do swojego colciaka Dywanik bagażnika Mitsubishi Colt 5D 5D 2008.11- (numer 845225678)
http://allegro.pl/item845...5d_2008_11.html
Kerhold napisał/a: | Witam.
Z tego, co poszperałem, wynika, że producentem tego dywanika jest najprawdopodobniej firma Rezaw-Plast. Można kupić u nich taniej niż na Allegro. Sam dzisiaj złożyłem zamówienie i zobaczę, co z tego wyjdzie.
http://www.rezaw-plast.pl/produkt.0.28.0.0.html
Pozdrawiam.
K.
Nowy współwłaściciel Colta 2009 (jeździ żona) |
Ale jak się przyjrzeć to na allegro wychodzi taniej o 1 zł - bo przesyłka gratis. Natomiast z firmy Rezaw - wysyłka 20zł gdy zamówienie poniżej 400zł |
_________________ Pozdrawiam. Kasia
Życie - to sztuka wyciągania wystarczających wniosków z niewystarczających przesłanek.
 |
|
|
|
 |
Kerhold
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 29-12-2009, 10:46
|
|
|
realistka napisał/a: |
Ale jak się przyjrzeć to na allegro wychodzi taniej o 1 zł - bo przesyłka gratis. Natomiast z firmy Rezaw - wysyłka 20zł gdy zamówienie poniżej 400zł |
A rzeczywiście. Zamawiałem także dla swojego Civica i w sumie przez to wyszło mi taniej. |
|
|
|
 |
arkady
Forumowicz

Auto: Colt 2009 1,3inform 3d
|
Wysłany: 29-12-2009, 15:38
|
|
|
realistka napisał/a: |
Odebrałeś już dywanik od tego sprzedawcy z allegro - kmucha - bo czytam jego komentarze i troszke obawiam się u niego kupować dywanika do swojego colciaka Dywanik bagażnika Mitsubishi Colt 5D 5D 2008.11- (numer 845225678)
http://allegro.pl/item845...5d_2008_11.html
|
Dywanik już dawno jeździ w bagażniku i oczywiście żona zadowolona!!! Przesyłka ....powiem szczerze nie pamiętam jak długo ale chyba długo bo allegrowicz chyba musiał dostać od producenta a potem on wysyłał do mnie czy jakoś tak....szczerze nie pamiętam, ale jestem zadowolony z jakości wykonania i najważniejsze że pasuje do najnowszego modelu, a nie te inne zamienniki w ASO i pozostałe w allegro. Polecam Zakup!!! |
|
|
|
 |
Kerhold
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 04-01-2010, 14:48
|
|
|
Hej,
ja również przed Nowym Rokiem dostałem od producenta - paczka dotarła szybko.
Pasuje i póki co jestem zadowolony z zakupu - wygląda to przyzwoicie i zapowiada się dobra ochrona przed różnymi brudami. Pudełko postawione na macie antypoślizgowej trzyma się bardzo dobrze.
Polecam i pozdrawiam.
K. |
_________________ Współwłaściciel Colta (jeździ żona) |
|
|
|
 |
mitsuga
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2,0 2001 r.
|
Wysłany: 27-11-2010, 11:36
|
|
|
też u nich(Rezaw-Plast) kupowałem mate bagażnika i korytka "pod nogi" i są naprawdę dobrej jakości i dobrze pasują... |
_________________ ten piękny Galant był kiedys mój
 |
|
|
|
 |
|