Mitsumaniaki i WOŚP |
Autor |
Wiadomość |
Lestat
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 DID '10
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2009, 14:35 Mitsumaniaki i WOŚP
|
|
|
Tak sie zastanawialem czy jako klub jestesmy w stanie w jakis sposob wspomoc Wielką Orkiestrę Świątecznej pomocy i przychodzi mi kilka pomyslow do glowy:
1) mozemy zrobic zbiorke i sprobowac wylicytowac jakis medal (bo serduszka szly w zeszlych latach w setkach tysiecy zl)
2) mozemy tez zrobic zbiorke i po prostu wplacic kase jako klub
3) mozemy zaproponowac transport naszymi miskami wolontariuszy do sztabow
wypowiedzcie sie na temat...moze macie jakies inne pomysły? |
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic... |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 29-12-2009, 23:00
|
|
|
ulrik napisał/a: | Tak sie zastanawialem czy jako klub jestesmy w stanie w jakis sposob wspomoc Wielką Orkiestrę Świątecznej pomocy i przychodzi mi kilka pomyslow do glowy: |
Jesteśmy, jesteśmy Kolega Londolut już nad tym pracuje
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 30-12-2009, 08:20
|
|
|
ulrik napisał/a: | moze macie jakies inne pomysły | Inny pomysł to podłączyć się pod jakąś lokalną imprezę, ustawić się autami i wozić ludków za kasę - kasa oczywiście do puszek.
Tylko czy ktoś będzie reflektował na taki "deal" |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Realistka
Mitsumaniak 01912/MM

Auto: Colt CX5 1,3 2009r
|
Wysłany: 30-12-2009, 08:50
|
|
|
Z tego co wyczytała na forum, Częstochowa myśli o dołączeniu do imprezy motoryzacyjnej http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=45521
A My - może u nas jest coś organizowane ? Kiedyś była Ruda? Może tam coś zorganizować, jakiś pokaz jazdy na śniegu?
Może niech Londolut podzieli się pomysłem. Myślę że my chętnie dołączymy aby wspomóc WOŚP |
_________________ Pozdrawiam. Kasia
Życie - to sztuka wyciągania wystarczających wniosków z niewystarczających przesłanek.
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 30-12-2009, 09:22
|
|
|
Od dłuższego czasu myślałem o WOŚP, ale .... wcześniej temat nie przeszedł "w kuluarach".
Generalnie jestem ZA ..
Co do formy ...fajnie byłoby się gdzieś zebrać grupką Miśków i wystąpić przy naszych pojazdach diamentowych z puszkami jako MIsumaniacy.
Najprostsza forma to zebrać kasę i starać się w licytacji serduszka ...ale w takim przypadku, to zbiórkę jaką mielibyśmy rozpocząć to raczej musiałaby dotyczyć Orkiestry 2011, a nie tej za 12 dni. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 30-12-2009, 22:57
|
|
|
akbi napisał/a: | Najprostsza forma to zebrać kasę i starać się w licytacji serduszka ...ale w takim przypadku, to zbiórkę jaką mielibyśmy rozpocząć to raczej musiałaby dotyczyć Orkiestry 2011, a nie tej za 12 dni. | Po dzisiejszym telefonie też wpadło mi to na myśl. W tym roku może ograniczmy się do przelewu gotówki a w przyszłym roku uruchomię akcję w listopadzie i wystartujemy po serduszko dla Klubu. Co wy na to?
Jako, że MM chcą i lubią pomagać (o czym świadczą niektóre akcje organizowane na forum) nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zebrać 'sumkę' i przekazać ją dla dzieciaków.
Przelewy proszę kierować na konto klubowe
ARKADIUSZ BUCZYŃSKI
70 2130 0004 3001 0332 9000 0001
W tytule przelewu koniecznie proszę wpisać WOŚP.
Pomóżmy dzieciakom
PS Jacku, prosił bym Cię o masówkę do tych wszystkich spamerów |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 30-12-2009, 23:06
|
|
|
londolut napisał/a: | PS Jacku, prosił bym Cię o masówkę do tych wszystkich spamerów |
Poooooooszło
Kochani, raz jeszcze: CZADU
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Valdi_1991
Mitsumaniak

Auto: Galant E33A
|
Wysłany: 30-12-2009, 23:17
|
|
|
a jakby wystawić jakies fanty związane z klubem na licytacja i kaske z dochodu na WOŚP?????? |
_________________ E33A Rulez !!!!!
 |
|
|
|
 |
dlugi-zabrze
Nowy Forumowicz
Auto: się kupi :D
|
Wysłany: 30-12-2009, 23:26
|
|
|
Strasznie podoba mi się Wasze zaangażowanie we wszystkie sprawy,cieszę się,że spotkałem takich ludzi popieram Was w 100%
Najlepszym pomysłem jak dla mnie byłoby porozumienie się np z dyrekcja jakiegoś centrum handlowego i na ich parkingu urządzić jakis zlot czy pokaz...jeśli potraficie np driftowac czy coś to też można...lub pokaz bezpiecznego zachowania na drodze,jakieś wychodzenie z poślizgow czy coś w tym stylu...na miejscu można od razu urządzić "stoisko" z fantami,można zaprosić też tam wolontariuszy...kasa się uzbiera,gwarantuje a o to właśnie chodzi
Tylko fakt faktem taka akcje można zaplanować za przyszły rok,bo średnio realne jest zorganizowanie tego i zareklamowanie gdziekolwiek |
_________________ ruszam z forum o symbianie www.all4symbian.cba.pl |
|
|
|
 |
Valdi_1991
Mitsumaniak

Auto: Galant E33A
|
Wysłany: 30-12-2009, 23:29
|
|
|
Właśnie tu jest pies pogrzebany zostało zbyt mało czasu ale w przyszłym roku ja bardzo chętnie.
Taki zlocik można by zrobić w każdym województwie w jakimś większym mieście kilka fajnych samochodów jakieś stoiska z fotkami wystawić gadżety na sprzedaż wolontariuszy z puszkami i było by ok |
_________________ E33A Rulez !!!!!
 |
|
|
|
 |
Toskano
Nowy Forumowicz
Auto: Galu `94 2.0 v16 e55a..
|
Wysłany: 31-12-2009, 00:12
|
|
|
Mnie się osobiście forma odpowiedzi PANA VALDIEGO bardzo nie spodobała.. "Kilka fajnych samochodów"?! Tu chyba nie chodzi o żaden spot/zlot, nie mamy także wystawiać 3 Lancerów ze "spojlierami i końcówkami wydechów"!!Nie mam racji? Każdy samochód powinien mieć wstęp, nawet ten najbardziej rozwalający, całkowicie nie również sportowy...
Poza tym gdyby tak obstawić jakiś ogromny parking Naszymi Miśkami i wówczas zorganizować całą akcję:))? |
_________________ "Jak długo istnieć będą rzeźnie,
tak długo istnieć będą wojny.." |
|
|
|
 |
nephilim
Mitsumaniak 01486/KMM
Auto: Outlander II 2.0 Ralli Art
|
Wysłany: 31-12-2009, 00:19
|
|
|
Może jestem prozaiczny - zrobiłem tylko to...
http://aukcje.wosp.org.pl....php?uid=500634
Chyba oczywiste że nie chodzi mi o promocję siebie... Tylko o to że wystarczy zrobić cokolwiek.
A na dużą zorganizowaną akcję - proponuję target 2010/11. To jest wtedy spokojnie do zrobienia i z odpowiednią oprawą.
A na razie - kilka gadżetów mitsu może by się znalazło ? Ja zalicytuję |
|
|
|
 |
Gregor887
Nowy Forumowicz
Auto: XJ
|
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 31-12-2009, 02:05
|
|
|
Gregor887, trzeba się zalogować. Poza tym teraz jest zbyt mało czasu na ruchy w kierunku jakichś 'festynów'. Trzeba się skupić na przelewach |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Gregor887
Nowy Forumowicz
Auto: XJ
|
Wysłany: 31-12-2009, 02:18
|
|
|
Sie zalogowałem
10 dni to kupa czasu. Nie musi to być impreza z wielką pompą, telewizją i resztą mediów.
Moim zdaniem wystarczy się podpiąć np. pod duże centrum handlowe - w Łodzi największy spęd jest pod Manufakturą. Wszyscy tam jadą: Africa Twin, Jeep, drift ...
dlugi-zabrze słusznie prawi, ustalić wpisowe, załatwić puszki i już, każdy grosz się liczy. Przy okazji będzie trochę zabawy .
A przelewy swoją drogą |
_________________ ... a może by tak Pajero... |
|
|
|
 |
|