|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Jackie 31-12-2009, 15:00 |
Mitsubishi Endeavor 2007 problem z silnikiem. |
Autor |
Wiadomość |
johnny_truelove
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 06-09-2008, 12:31 Mitsubishi Endeavor 2007 problem z silnikiem.
|
|
|
Witam, to mój pierwszy post na forum. Kopiłem w USA Mitsubishi Endeavor, miał być sprawny jednak w czasie transportu ktoś go oszabrował i uszkodził wiązki elektryczne. Kiedy przekręcam kluczyk wszystkie kontrolki się zapalają na desce oraz informacja ze samochód miał wypadek i została wystrzelona poduszka (tak też było), jednak kiedy przekręcam kluczyk dalej nic się nie dzieje, silnik po prostu nie kreci. W serwisie Mitsubishi nie mogą się podłączyć do komputera i nie mają schematów żeby cokolwiek naprawić.
Proszę o radę co mogę zrobić i czy ktoś miał podobną sytuację lub zna kogoś kto mógłby mi pomóc w naprawię. Podejrzewam że serwis nie posiada odpowiednich narzędzi ze względu na cenę. Jestem z Lublina, pisałem do serwisu w Warszawie ale oni również pozostawili mnie bez pomocy.
Proszę o radę tutaj, na priva albo na maila: bartosz_mysiak@wp.pl.
Dziękuje. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-09-2008, 15:53
|
|
|
johnny_truelove, z tego co wiem serwis w Białymstoku ma spore doświadczenie z Miśkami z USA.
Podejrzewam, że dopóki nie zostanie skasowany w pamięci komputera zapis o wypadku i wystrzale poduszki to samochó nie odpali.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 07-09-2008, 11:05
|
|
|
johnny_truelove, jeśli można spytać, jeździsz srebrnym Endeavorem? Ostatnio 2 dni pod rząd widziałem takiego obok biedronki na Wieniawskiej.
Cytat: | johnny_truelove, z tego co wiem serwis w Białymstoku ma spore doświadczenie z Miśkami z USA. |
Również czytałem kiedyś taki wątek, kolega z forum załatwiał sprowadzanie Outlandera z USA przez ten serwis, profi podejście do sprawy |
|
 |
johnny_truelove
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 08-09-2008, 21:17
|
|
|
Cytat: | johnny_truelove, z tego co wiem serwis w Białymstoku ma spore doświadczenie z Miśkami z USA.
Podejrzewam, że dopóki nie zostanie skasowany w pamięci komputera zapis o wypadku i wystrzale poduszki to samochó nie odpali.
Pozdrawiam |
Dzwoniłem do Białegostoku i powiedzieli ze maja doświadczenie z samochodami z USA i już takie robili, ale mam się dowiadywać w piątek kiedy przyjedzie główny elektryk.
Cytat: | johnny_truelove, jeśli można spytać, jeździsz srebrnym Endeavorem? Ostatnio 2 dni pod rząd widziałem takiego obok biedronki na Wieniawskiej. |
Ten srebrny w Lu to był poprzedni, który sprzedałem w maju, rocznik 2004.
[ Dodano: 15-09-2008, 21:13 ]
Temat zamknięty. Problem rozwiązany, po prostu radio było źle podłączone do akumulatora. Wszytko jest już dobrze i działa, silnik pracuje. Dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
wbmaxsio
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Endeavor
|
Wysłany: 31-12-2009, 14:47 sterownik SRS
|
|
|
dział sprzedaży na forum jest gdzie indziej i obowiązują go inne zasady.
Edit by Jackie |
Ostatnio zmieniony przez Jackie 31-12-2009, 14:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|