|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 09-01-2010, 19:51 |
[Cari 1.8] skrzynia biegów carizma 1.8 GLS automat - naprawa |
Autor |
Wiadomość |
MareckiK3
Nowy Forumowicz MareckiK3
Auto: Carizma 1.8 GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-01-2010, 19:34 [Cari 1.8] skrzynia biegów carizma 1.8 GLS automat - naprawa
|
|
|
Witam Kolegów i Koleżanki. Mam prośbę o pomoc. Jakiś czas temu miałem problem z odpaleniem.Problem rozwiązałem (wymieniłem pompę wodną i rozrząd).Dwa dni temu przy odpalaniu zaczeło mi coś warczeć pod maska. Okazała sie to skrzynia biegów - podczas jazdy przy ok 80km/h i obrotach ok 2600 wyłączał mi sie bieg. swieciły mi dwie diody - D (swieciła sie cały czas) równoczesnie L- dioda migała.Proszę o pomoc.
Ps.Jesli ktoś ma instrukcję montazu i demontazu skrzyni biegow (wybudowanie zabudowanie ).Prosze o informację i ewentualnie rysunki.
Pozdrawiam
Marecki K3
[ Dodano: 09-01-2010, 19:37 ]
|
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 09-01-2010, 19:43
|
|
|
MareckiK3, pobierz sobie manual
http://www.e-elektron.pl/...Carisma9600.htm
tam jest instrukcja co i jak zrobic, co prawda po angielsku, ale obrazowo takze jest przedstawione. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|