Gdzie w Olsztynie dostanę szczotki do rozrusznika |
Autor |
Wiadomość |
grzech_olsztyn
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant GLS 2.0TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-12-2009, 16:08 Gdzie w Olsztynie dostanę szczotki do rozrusznika
|
|
|
Jak w temacie, gdzie w Olsztynie mogę dostać szczotki do rozrusznika do Gala 2.0 TD z 1998r 4D68, abym nie musiał autobusem po całym mieście jeździć, bo rozrusznik już wykręciłem :]
Pozdrawiam i dzięki za szybkie info |
|
|
|
 |
q67
Mitsumaniak

Auto: EA2W Galant 2.0 SE kombi 98'
|
Wysłany: 26-12-2009, 19:45
|
|
|
Ja bym sprawdził na Polnej . Tam jest naprawa rozruszników i alternatorów,no i części tez kupisz ... |
|
|
|
 |
qaz
Nowy Forumowicz rob
Auto: carisma 1.8GDI 2000r
|
Wysłany: 10-01-2010, 20:25
|
|
|
witam
mam pytanko gdzie w olsztynie albo okolicy znajdę jakiegoś magika od carismy oprócz salonu na dajtkach bo auto tam było i nic nie znaleźli a mi już się skończyły pomysły naprawiania |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|
 |
qaz
Nowy Forumowicz rob
Auto: carisma 1.8GDI 2000r
|
Wysłany: 11-01-2010, 21:01
|
|
|
sprawa jest taka została wymieniona przepustnica (używka i był wniej sklejany magnes bo zapalała się kontrolka ale zrobione) sąda świece fajki(bez cewek)czujnik temp a auto jak osiągnie temp ok 90 to nie faluje tylko tak jagby coś go przyduszało pozatym wszystko jest ok auto nie ma odcięcia przy 4 tys jak ktoś na forum opisywał tylko ciągnie do kaca
a i jeszcze jedna sprawa mnie zaczeła martwić jak jade drogą np. altyleryjską(jeśli można to nazwać drogą) to mam takie pukanie w prawym kole jest to napewno coś związanego z przegubem przy skrzyni (możliwe jest ze leci skrzynia do jako takich luzów niema na tym przegubie tylko na fragmęcie ktury łączy przegub ze skrzynią chyba ze na tym frezie ?)
a i jeszcze jedno cewki pasują z innycg modeli czy tylko musi być od takiego samego? dzieki |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|