Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto zna sie troche na elektryce?
Autor Wiadomość
venderx 
Nowy Forumowicz

Auto: colt 1,6
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 09-01-2010, 20:44   Kto zna sie troche na elektryce?

Witam. niedawno kupilem colta CA4A i mam z nim troche klopotow z elektryka wnetrza. Przyczyny tego są zapewne blahe, ale jako ze jestem zupelnie niekumaty w tych sprawach,to moze ktos z Was ma troszke wolnego czasu i wiedzy w tym zakresie, zeby pomoc mi w rozwiazaniu tych problemow? Oczywiscie za wszystko zaplace, bo czas to pieniadz :wink:

mario mario 
Mitsumaniak

Auto: galant elegance combi 2,5 B
Wysłany: 10-01-2010, 06:25   

Szukasz kogoś kto przyjedzie i sprawdzi ci całą elektrykę odpowiedzialną za "wnętrze auta" to będzie trochę trudne. Moim skromnym zdaniem opisz dokładnie usterka po usterce a umysły speców w tej dziedzinie otworzą się i napewno podpowiedzą ci jak trzeba będzie krok po kroku co masz wykonać w pierwszej kolejności zaczynając od najmniej pracochłonnych i najmniej kosztownych zabiegów. Tak więc czekamy na opis, czym bardziej szczegółowy tym lepiej. Jeżeli taka opcja cię nie zadowala to odstaw autko do elektryka samochodowego. Pozdrawiam.

misiek-misiek 
Mitsumaniak
Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Wysłany: 10-01-2010, 18:15   

Zaglądaj kolego na spoty (jak będą jakieś w najbliższym terminie). Zawsze się ktoś chętny znajdzie do podpowiedzenia czegoś trafnego/ nie mylic z trefnym :P
Sam kupiłem niedawno starą primerę i mam też parę rzeczy do wymiany we wnętrzu, tzn. co najmniej 10 żarówek bo są popalone, na panelu od ogrzewania gdzieś masa nie łapie i mi światełka gasną ale na razie tego nie zrobię bo nie mam miejsca w garażu a na dworze trochę za zimno.
Ja mam kawałek do łodzi bo ok. 90km więc ciężko u mnie z dojazdem w tej sprawie a poza tym trochę mnie zasypało :D PZDR

P.S. skontaktuj się z Forest_Taftem, uczynny chłopak tylko trochę mało czasowy. Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi :twisted:

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 13-01-2010, 20:05   

misiek-misiek napisał/a:
P.S. skontaktuj się z Forest_Taftem, uczynny chłopak tylko trochę mało czasowy. Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi

....::::F O H::::.... - Dla nie wtajemniczonych "Fachowe Oczyszczanie Halogenów"

A tak serio.....Miło widzieć się poleconym......

Co do czasu, to fakt....trochę mi teraz czasu brakuje, ale jak kolega ma garaż, to można podjechać i zerknąć....Tylko niech kolega opisze O CO KAMAN????

Bo nie wiem jak mam się przygotować.....no i na ile czasu mniej więcej....

Odpowiedz do tematu