|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z zakupem |
Autor |
Wiadomość |
Prisoner [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 01:39 Problem z zakupem
|
|
|
Witam. Jestem tu nowy. Mam problem ze znaleźieniem Galanta VI (sedana) 2.5 v6 24v z manualną skrzynią biegów (99-00). To co znajduję to głównie kombi . Napaliłem się na tę fure jak *******. Pomocy! |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 28-08-2006, 02:13
|
|
|
witam
masz w sumie dwa wyjścia, pierwsze to czekanie aż się coś pojawi sensownego na rynku ?(a jak sam widzisz bardzo żadko coś się pjawia wartego uwagi i czasem można czekać kilka miesięcy, tym bardziej jak ma się dość zawężone wymagania co do wyposażenia czy innych szczegułów). A drugie wyjscie to pojechanie za Odrę do naszych sąsiadów i przyprowadzenie czegoś. Tam wybór większy, kupić można od ręki a do tego stan techniczny bardziej pewny.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 3163 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 02-09-2006, 14:14
|
|
|
Prisoner:
Szukam dokładnie takiego samego gala (no ostatecznie 2.0) od dłuższego czasu. Chyba będę się wybierał do Niemiec,bo tutaj to nic ciekawego nie znalazłem już chyba od pół roku. Te roczniki wahają się od 6000-8000Euro na zachodzie,więc nie łudź się,że kupisz tu za 20 tysi niebitego rekina w świetnym stanie .Jestem z Lublina,więc niedaleko mieszkamy.Jak znajdę coś ciekawego,to ci podeślę info.Tymczasem grzebię na mobile i autoscoucie.Znalazłem ze 2 czy 3 fajnie wyglądające fury(chociaż zdjęcia to jedno,a faktyczny stan to drugie...) jeden za 6980 drugi 7550E. Jakby co to daj znać co masz na oku.Jeśli coś niedaleko Lublina, zawsze można pojechać na oględziny . Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|