|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamarznięty płyn do spryskiwaczy |
Autor |
Wiadomość |
Lestat
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 DID '10
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 579 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 01-02-2010, 07:45
|
|
|
Jak mawiaja Włosi: Non ce problema |
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic... |
|
|
|
 |
jazy1
Mitsumaniak
Auto: Lancer 2008 DID
|
Wysłany: 01-02-2010, 08:06
|
|
|
mazin napisał/a: | Następnie umieściłem je w hermetycznie zamkniętych i wcześniej wyparzonych słoiczkach zawierających odpowiednio:
1) śliwowicę |
no no |
_________________ jazy1 |
|
|
|
 |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 3274 Skąd: okolice W-wia Śl.
|
Wysłany: 01-02-2010, 08:58
|
|
|
jazy1 - mam nadzieję , że mazin później ją wypił . |
|
 |
mazin
Mitsumaniak 102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Pomógł: 12 razy Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 1218 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 03-02-2010, 22:39
|
|
|
Uwex napisał/a: | jazy1 - mam nadzieję , że mazin później ją wypił . |
Śliwowica w tych stronach nie jest takim rarytasem, używamy jej jako taniego rozpuszczalnika, do płukania pędzli czy czyszczenia zabrudzonych przedmiotów Ogólnie "wzięciem" spożywczym cieszy się jako wkładka do herbaty i niewiele poza tym. Ja produkuję na niej nalewki na własny użytek (dereniówka, pigwówka) - ale to te pośledniejsze, najlepsze są na prawdziwym spirytusie - nie ma posmaku bimbru, są mniej słodkie itd. Ale nie powiem, znam takich, co "łoją" czystą śliwowicę, tylko że to nie są smakosze dobrych trunków. Na jakieś ogólnopolskie spotkania (zloty czy szkolenia) wożę czasem sztukę czy dwie w ramach promocji regionu i spotyka się zawsze z dużym entuzjazmem, którego ja sam nie podzielam Jeśli wybiorę się na zlot mitsumaniakowy (a coraz bardziej mnie "korci" spotkanie z Wami), to coś tam zabiorę ze sobą Kluczyki oczywiście zdeponujemy u moderatorów. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku (no, staram się).
 |
|
|
|
 |
gzesiolek
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Pomógł: 18 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2698 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 04-02-2010, 13:22
|
|
|
mazin napisał/a: | Kluczyki oczywiście zdeponujemy u moderatorów. |
moderatorow nie poczestujesz? niedobry....
Bana mu bana!
Znam milosnikow trunkow ktorzy loja sliwowice, ale taka slabsza do 70%...
i o dziwo mniej im daje w leb niz zwykla Teqiula... ale zoladek wyjalawia
Co do zamarzajacego plynu... nie przezylem zadnych klopotow mimo, ze wlewalem takze marketowy -17/-22... a auto nie widzialo garazu, nawet do marketu jezdze bez parkingu krytego...
Wiec wg mnie wiekszosc klopotow wynika z letniego plynu zostawionego przed mrozami... lub zostawiania resztowek na noc...
Ja stosowalem model kupowania zawsze po napelnieniu zbiorniczka jeszcze nowego baniaczka do bagaznika... choc tej zimy od poczatku listopada poszlo mi juz chyba z 20-25l zimowego plynu... |
_________________ Był: Mitsubishi Lancer 1.5 MT Invite 2008
Jest: Mazda 6 2.5 AT SkyPassion Kombi FL 2015

|
|
|
|
 |
|
|