|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 23-02-2010, 20:19 |
[EAx 97-04] EA2W + LPG Wa-wa/Sulejówek |
Autor |
Wiadomość |
Beer1985
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi galant kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-02-2010, 17:24 [EAx 97-04] EA2W + LPG Wa-wa/Sulejówek
|
|
|
prosze o opinie w sprawie tego pojazdu czy warto
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 07/2009, Przegląd: 07/2010, Ubezpieczenie: 07/2010, 180 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna+LPG, czerwony-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Holandia, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, instalacja gazowa, komputer, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, garażowany, tuning
Opis pojazdu:
Auto jest w bardzo dobrym stanie, wszystko wymieniane na bieżąco, silnik pracuje wyśmienicie, w zawieszeniu nic nie stuka, 10kkm temu był wymieniony rozrząd, oczywiście oem, 5kkm temu był zrobiony remont zawieszenia, generalnie auto nie wymaga wkładu finansowego poza drobnymi poprawkami lakierniczymi nic tylko jeździć i się cieszyć bardzo wygodnym autem.
W samochodzie jest zainstalowana fabryczna instalacja gazowa, wskaźnik paliwa pokazuje również stan gazu.
Auto ma pakiet dokładek z wersji SPORT, przyciemnione szyby oraz białe kierunki.
cena 11000
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11347387
oto link do galeri dziekuje z gury za opinie[/quote] |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 07-02-2010, 17:47, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 01-02-2010, 21:27
|
|
|
Ciężko cokolwiek powiedzieć z tych zdjęć. Nie wygląda źle.
Kolor jest wyjątkowy
Zdjęcie komory silnika mogło by obejmować więcej.
Grill chromowany i białe kierunki - dobry znak (tak przynajmniej uważam ja).
Auto nie od handlarza to także plus.
Jedynie co to "pakiet sport" to tylko listwy progowe. Tego co najważniejsze czyli zderzaka nie ma .
Sadzę, że auto warte oględzin. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 01-02-2010, 22:01
|
|
|
fj_mike napisał/a: | Jedynie co to "pakiet sport" to tylko listwy progowe. | no i jeszcze nakładki na tylnych błotnikach, ale to nie są typowe od AVANCE, gdyz sa przedluzone na zderzak, koniecznie popros o wiecej dokladniejszych zdjec zwlaszcza takich o duzej rozdzielczosci, oraz tak jak napisal
fj_mike napisał/a: | Zdjęcie komory silnika mogło by obejmować więcej. |
Cena jak najbardziej atrakcyjna ze wzgledu na auto z gazem, ciekawe jak trzymaja sie nivomaty. moje watpliwosci troche budzi maska, ale to chyba gra koloru, jest bardzo intensywny i z lewej strony widac szczeliny a z prawej nie |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2010, 22:03
|
|
|
fj_mike napisał/a: | Grill chromowany i białe kierunki - dobry znak (tak przynajmniej uważam ja).
Auto nie od handlarza to także plus. |
grill chromowany nie powinien być w tej wersji, białe kierunki raczej też jeszcze nie występowały, błyszczący sie pas przedni sugeruje malowanie (powinien być w macie) czyli możliwy dzwon to samo sugeruje również brak spinek mocujących dolot (potrzeba więcej zdjęc grodzi).
fj_mike napisał/a: | Jedynie co to "pakiet sport" to tylko listwy progowe. Tego co najważniejsze czyli zderzaka nie ma . |
pakiet sport w tym wypadku obejmuje chyba dokładkę do przedniego zderzaka oraz progi i te króciutkie dodatki po bokach do zderzaka tylnego, to że z przodu dokładka jest założona może sugerować że ew stłuczka przodu jej nie uszkodziła czyli mogła być nie za mocna (jeżeli była w ogóle ;p ) |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 01-02-2010, 22:25
|
|
|
Derpin napisał/a: | grill chromowany nie powinien być w tej wersji, białe kierunki raczej też jeszcze nie występowały, błyszczący sie pas przedni sugeruje malowanie (powinien być w macie) czyli możliwy dzwon to samo sugeruje również brak spinek mocujących dolot |
Brak spinek nie świadczy o niczym poważnym (złamane średnio co wymianę filtra ) . A co do komory silnika to zobacz na mojego miśka. Komora po czyszczeniu też się lśni.
Nie chcę bronić tego auta ale lepiej zachować umiar w ocenach z mało mówiących zdjęć.
Jedyne co mnie martwi to, że zdjęcia nie są aktualne (nie zimowe). |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
ociek8
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 V6 E5
|
Wysłany: 02-02-2010, 11:28
|
|
|
180 tyś na gazie od nowości , jeśli głowica nie była jeszcze robiona to juz niedlugo bedzie musiała być zrobiona |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 03-02-2010, 22:19
|
|
|
co do gazu to może być problem z tą holenderską z przeglądem. znajomy kupił kiedyś auto z taką i miał przez to problemy. jeżeli chodzi o wytrzymałość głowicy, to jeżeli był normalnie jeżdżony i eksploatowany to nie ma problemu. |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 04-02-2010, 15:43
|
|
|
Jak dla mnie ten przód mimo wszystko podejrzany, a auta z holenderskim LPG bym nie kupił.... Argumenty podali koledzy. |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 04-02-2010, 20:31
|
|
|
Owczar napisał/a: | Jak dla mnie ten przód mimo wszystko podejrzany... |
Zgadzam się. Mój ex-gal z tego roku w podobnej wersji grill miał szary z czerwonymi diamentami. Srebrny z dołkami na romby kupuje się na allegro Białe kierunkowskazy to chyba nie w tym roczniku, tym bardziej, że boczne są pomarańczowe ale niektórzy mówią, że czasem robi się facelifting |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
sewkor
Forumowicz
Auto: Galant EA5A 2,5 v 6 i inne
|
Wysłany: 05-02-2010, 19:17
|
|
|
Pukiel nadkola od strony prawej tak jakby trochę zdradzał oznaki korozji. Słaba strona Galanta. |
_________________ 007 " Diamenty są wieczne " |
|
|
|
 |
|
|