Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czarny jaszczomp Czarnucha
Autor Wiadomość
4g63colt
[Usunięty]

Wysłany: 05-12-2009, 20:00   

czarnuch23 napisał/a:
Wydech co prawda zrobil mi psikusa i po wymianie panewek (troszke nadwyrezalem lacznik elestyczny machajac wydechem)

Przednia i tylna poducha pod silnik od evo III lub jakiegoś diesla a boczne wyciągamy i ładnie zaklejamy klejem do szyb,a, i przednia poduszka ma otwór chyba 14mm a śruba która przez nią przechodzi chyba 8mm także tulejka aby to usztywnić i sprawa załatwiona.
Powodzenia,a co do czarnych scenariuszy to się nie przejmuj,ja słyszałem ich kilka(w tym jeden od Ciebie). :D

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-12-2009, 22:05   

przy wymianie panewek nie sciagalem calego wydechu tylko odginalem go na laczniku i niestety to uszkodzilo go :P wkoncu nie wytrzymal takieg traktowania pozatym mial juz ponad 2 lata i zrobionych ponad 100kkm (robilem go zaraz po kupnie miska czyli przy przebiegu140kkm a wiec mial prawo umrzec smiercia naturalna:P )

Poduchy z pewnoscia bede robil ale to jeszcze troszke. W 1 kolejnosci beda hamulce na wiosne a puki co oszczednosci :D i zbieranie "fantow" do dalszej pracy.
Narazie nr jeden dla mneie to dojscie z reka do stanu z przed wypadku bo wiele rzeczy ktore sam robilem teraz ktos musi robic za mnie co mocno ogranicza moje mozliwosci :(

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-02-2010, 17:55   

W zwiazku z pobytem misia w domku nic sie w temacie nie dzieje ale moge sie pochwalic paczuszka ktora niedawno otrzymalem :

Kupione w dobrej cenie :) normalnie znowu usmiech wraca na usta pomimo ze reka boli i powodow do smiechu nie ma zbyt wiele ....

Niedlugo moze bed mogl sie pochwalic kolejna zabawka przyblizajaca mnie do konca projektu. a puki co powiekszam wiedze teoretyczna aby sam aoperacja nie zaskoczyla mnie tym razem niczym na co nie bede przygotowany....

Odpowiedz do tematu