|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 3.0 V6] Powazny problem nikt w PL nie potrafi pomoc:) M |
Autor |
Wiadomość |
scandynawia
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2010, 21:47 [II 3.0 V6] Powazny problem nikt w PL nie potrafi pomoc:) M
|
|
|
Witam serdecznie. Posiadam mitsubishi outlandera z 2008 roku 3.0 benzyna, jest to autko sprowadzone ze Stanow. Jestem juz zalamana. Skradzione zostaly kluczyki do tego autka, byly tylko jedne. Jest to kluczyk bezdotykowy. Zamowilam w salonie nowy kluczyk, lecz salon z braku odpowiedniego wyposazenia potrafi tylko polaczyc sie z komputerem a nie idzie wgrac odpowiedniego programu , poniewaz jak dowieidzialam sie W stanach do tego auta potrzebne jest urzadzenie MUT III. Szukam go wszedzie nie ma, nie wiem kto je posiada.? Bylo raz na allegro ale cena 10500. Bylam tez u roznych elekrotnikow, nic nie moga zrobic, zbyt skomplikowane jest to wszystko. Nie mam juz zadnego pomyslu co dalej? Prosze o rady:) |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2010, 22:07
|
|
|
napisz/zadzwon do mmc polska moze oni cos poradza.
napisz tez do lokalnych dealerow (przy granicy) w innych krajach DE, SK, CZ moze sa lepiej wyposazeni od tych z PL, w razie czego auto na lawete i pojedziesz te kilka km.
ten serwis ostatnio sprzedawal MUT III, sprobuj sie z nimi skontaktowac moze taki maja na wyposazeniu http://katalog.pf.pl/Ziel...0B8181-m19.html |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-02-2010, 08:21
|
|
|
scandynawia, zadzwoń do MOTO Katowice - na 100% zaprogramują klucz |
|
 |
scandynawia
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 12-02-2010, 11:00
|
|
|
tomekrv niestety juz tam bylam 4 razy autem na lawecie:) teraz napisalam do kogos kto ma taki sprzet w PL z prosba o udostepnienenie i szukam tylko dobrego elektornika z okolic lowicza aby wgrac program, ale to juz znajde:) Jezeli macie jeszcze jakies prpozycje prosze pisac, bo moze cos znowu bedzie nie tak...Znacie kogos co ma takie urdazenie na slasku to MUTIII?
[ Dodano: 12-02-2010, 11:03 ]
Dodam to auto jest ze Stanow Tomek i tomekrvf i oni tam uzywaja 2 urzadzen do zaprpogramowania kluczyka dlatego w PL i serwisy w PL tego nie maja...
[ Dodano: 12-02-2010, 13:55 ]
Problem jest w tym ze maja salony te urzadzenie MUT III ale wersje europejska slyszalam ze ma byc amerykanska, zeby wgrac. Teraz ta firma co ma to urzadzenie tez nie jest pewna czy ma wersje amerykanska rownoczesnie z europejska. Dzis pojechalam do drugiego salonu w Katowicach swierdzono ze obojetnie jaka wersja tylko ze kluczyki ktore zamowilam w stanach sa zle bo pokazuje im blad i mam zamowic nowe za 2 tys zloty, nie wiem juz czy to nie nastepne anciganie, skoro kluczyk jaki ja kupilam do outlnadera zakupilam w stanach w salonie mitsubishi i napewno to jest po numerze win. Juz rozkladam rece. |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-02-2010, 00:58
|
|
|
scandynawia, dziwny temat z kluczami bo czy to USA czy nie, klucze powinny się wprogramować. Czy przypadkiem klucze które kupiłaś nie były kupione z zestawem zamków i stacyjką? |
|
 |
scandynawia
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 13-02-2010, 11:59
|
|
|
Nie ,kupilam same klucze w usa w salonie, sprawdzali po numerach win czy to do tego auta. Wyskakuje blad z kluczami. Moze sie faktycznie pomylili, dogadalam sie juz ze jak cos zamwiaja kluczyki ale jak nie odpala dalej auta ja nie pokkrywam nastepnych kosztow. |
|
|
|
 |
markopolo_1
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.2
|
Wysłany: 26-02-2010, 10:33
|
|
|
A może sprawdzić za wschodnią granicą? W Rosji /np. Kaliningrad/ V6 jest b. popularne. Bez wizy jest Ukraina, we Lwowie zapewne jest serwis. |
|
|
|
 |
etom [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2010, 15:50
|
|
|
scandynawia,o ile to jeszcze aktualne... miałem kiedyś problemy elaktryczno-komputerowe z Mitsubishi też ze stanów.. salony się poddały, lampki się świciły itd... aż trafiłem na takich elektryków i komputerowców ,.... ręką ich odjął wszystkie wady w godzinkę i za drobne pieniądze.,, no cud!!! polecam !!! O dziwo jest to w Zamościu.. tel 607 357 496, stacjon. 84 638 45 93 |
|
|
|
 |
didku
Forumowicz
Auto: Outlander II 2,2 INSTYLE
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 141 Skąd: Wrocław-Zgorzelec
|
Wysłany: 23-05-2011, 04:41
|
|
|
nie wiem czy moja ostatnia wiadomość dotarła, bo brak jej w <<wyslanych>> może w pracy firewall nie puszcza
Auto mam europejskie, chodzi mi o kluczyk, który zgubiłem, w USA te kluczyki kosztuja taniej po 250 dol. czy możesz mi podać namiary gdzie Ci to doprogramowali, jeśli z tym się uporałaś |
_________________ jeszcze Panda 1.2 LPG, oktavka 1 1,9tdi, Ducato 2,3 multijet
 |
|
|
|
 |
|
|