Volkswagen też ma problemy |
Autor |
Wiadomość |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:27
|
|
|
zobaczylem temat i juz wiedzialem kto go utworzyl:D |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:38
|
|
|
deenbe napisał/a: | zobaczylem temat i juz wiedzialem kto go utworzyl:D |
I co związku z tym
Co do usterek teraz najlepszy czas aby wyskakiwać "z akcjami serwisowymi" - i tak każdy zapamięta wpadkę Toyoty, a nie innych. Więc pewnie będziemy mieli w niedługim czasie kolejne |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:49
|
|
|
i tak nikt tu VW nie lubi wiec nikt zbytnio sie tym nie przejmie
Juiceman napisał/a: | Co do usterek teraz najlepszy czas aby wyskakiwać "z akcjami serwisowymi" - i tak każdy zapamięta wpadkę Toyoty, a nie innych. |
ciagle sa oglaszane akcje roznych marek, z toyka chodzi o skale i konsekwencje dla tej marki i jej nieskazitelnego image. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:51
|
|
|
arturro napisał/a: | i tak nikt tu VW nie lubi |
Ja lubię. Miałem już 4 |
Just think...
. |
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:55
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | arturro napisał/a: | i tak nikt tu VW nie lubi |
Ja lubię. Miałem już 4 |
Ja nie lobię za ustawianie lusterek - jak można wymyślić pokrętło od lusterek, które trzeba przekręcić w lewo żeby ustawić prawe lusterko? Nie mówiąc już o tym że po mozolnym ustawieniu prawego chciałem przestawić lewe i co? I prawe też się przestawiło O co biega? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2010, 18:02
|
|
|
jaca71 napisał/a: | I prawe też się przestawiło O co biega? |
czary mary
a powaznie jest to "pomysl" VAG na kilku kierowcow tego samego aut, tzn. jak juz uporasz sie ustawieniem obu i ten drugi driver wsiadzie do auta i zacznie przestawiac lewe np. w dol to o to sama wartosc pojdzie prawe w dol bez koniecznosci indywidualnego jego przestawiania,
edit przypomnialo mi sie ze mialem tak w octavi a u siebie w V nie mam
Hubeeert napisał/a: | arturro napisał/a: | i tak nikt tu VW nie lubi |
Ja lubię. Miałem już 4 |
ja uwielbia(m) |
Ostatnio zmieniony przez arturro 12-02-2010, 18:07, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 12-02-2010, 18:04
|
|
|
jaca71 napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | arturro napisał/a: | i tak nikt tu VW nie lubi |
Ja lubię. Miałem już 4 |
Ja nie lobię za ustawianie lusterek - jak można wymyślić pokrętło od lusterek, które trzeba przekręcić w lewo żeby ustawić prawe lusterko? Nie mówiąc już o tym że po mozolnym ustawieniu prawego chciałem przestawić lewe i co? I prawe też się przestawiło O co biega? |
Jedna z opcji - można wyłączyc z menu dostępnego dla kierowcy |
Just think...
. |
|
|
|
 |
sampler
Forumowicz

Auto: Citroen C5 X7 2.2 HDI
|
Wysłany: 12-02-2010, 21:20
|
|
|
ja czekam az sie ruszy temat silniczkow w vw ale skala jaka bylaby katastrofalna wiec sie nie doczekam. A co do lusterek to kto wymyslil w vw z prawej strony mniejsze lusterko? |
_________________ BYŁY:
GALANT E34 1.8 TD
GALANT EA5A'97 2.5 V6 24V
GALANT AVANCE EA5A'03 2.5 V6 24V
Xsara 1.4i
SĄ:
CITROEN C5 X7 2.2 HDI
Peugeot 308 2.0 HDI |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2010, 22:09
|
|
|
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 12-02-2010, 22:33
|
|
|
MITSUBISHI_WRC, jesteś nadgorliwy w stosunku do japońskiej motoryzacji, świat nie kręci się wokół japończyków, jest tyle marek i tyle modelów aut, że można przebierać wybierać i dla każdego znajdzie się coś dobrego, a że samochody się psują czy to nowe czy stare to juz taka ich domena, ale głownie jest w tym wina ludzka, tak samo psuje się audi, mercedes, dodge, ford, suzuki, samochód to samochód, eksploatujesz to musisz sie liczyc z tym ze sie zepsuje i nie ma gadki ze 10letni japoniec lepszy od niemca, bo raz trafi sie niemiec nie do zarżniecia, a raz japonieć, a raz trafi sie i ten i ten trup, wieć wybacz ale jakby chciec wywlec na swiatlo dzienne wszystkie akcje serwisowe kazdego koncernu to bys się chyba zaplakal, a ludzie przesiedli by sie na rowery, kazdy uzytkuje samochod taki jaki mu odpowiada, a Ty tylko niepotrzebnie podgrzewasz atmosfere i sie buntujesz przeciwko innym markom, po co Ci to, troszke obiektywizmu. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2010, 00:03
|
|
|
robertdg, na prezydenta
arturro napisał/a: | i tak nikt tu VW nie lubi |
mam drugiego i sobie chwale jak mało co. A ile w najbliższej rodzinie było, jest i (za co dam sobie łeb uciąć) będzie to nie liczę, bo dużo tego...
|
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
|
Wysłany: 13-02-2010, 00:14
|
|
|
robertdg, święte słowa, Panie Dzieju
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
|
Wysłany: 13-02-2010, 02:25
|
|
|
bo VW generalnie mozna pochwalic za solidnosc jakotaką.
Tyle, ze o ile nie mam nic do technologii czy techniki tych aut - to jak patrze na nie to az mnie cofa ;p To dotyczy wszystkiego z tego koncernu moze z wyajtekim seacin |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
Lestat
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 DID '10
|
Wysłany: 13-02-2010, 09:12
|
|
|
Skoro juz tak wychwalacie VW ja powiem jedno mnie niestety odrzuca - wyglad w srodku - od razu mowie ze nie interesowalem sie za bardzo nowymi VW i Audi bo zawsze mi sie wydawalo ze mnie na te auta nie stac...ale kiedys sobie zerknalem do A4 z 2003 i do Passata z podobnego rocznika i to co zobaczylem mozna porownac do starego poldka chodzi mi o przyciski pokretla itd - no nie pasi mi design i tyle |
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic... |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2010, 09:48
|
|
|
bo VW to jest narzedzie domowego uzytku tak jak robot kuchenny czy mikrofalowka, on nie ma cieszyc, on ma spelniac swoje zadanie i ja uwazam ze robi to doskonale.
jest to typ auta w ktore ja wsiadam jade do berlina zalatwiam sprawe i wracam i niczym innym sie nie przejmuje (pamietam jak mialem cari to taki wyjazd byl poprzedzany przegladem).
vw jest dla ludzi ktorzy niczego nikomu nie probuja udowodnic i sie dowartosciowac. zwykly dupowoz z punktu A do B.
ogolna niechec do VW jest spowodowana jego popularnoscia i tym ze to autko moze miec nauczyciel ktorego nienawidzimy i kolega kark o inteligencji lewego buta, gdzie potem nasza podswiadomosc kreuje wizerunek o tej marce.
ale powiem wam jedno mi (i pewnie innym uzytkownikom VW) to nie przeszkadza bo wiem co mam i zadne teksty typu badziew, beznadzieje mnie nie wzruszaja |
|
|
|
 |
|