|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Lampy typu "black" i zderzaki |
Autor |
Wiadomość |
zieciu18
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1.6 GLXi 92'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-02-2010, 20:22 [CAxA] Lampy typu "black" i zderzaki
|
|
|
Panowie chce zacząć powoli przerabiać mojego Colcika. Podobają mi się lampy typu"black" ale nie mogę znaleźć żadnych oprócz seryjnych. Znacie może kogoś kto się zajmuje takimi rzeczami czyli przerobienie lamp np. na Blacki? Chciałbym zmienić te seryjne zderzaki ale również bym chciał pozostawić halogeny. Znalazłem na necie zderzaki ale wybór nie jest zbyt duży i nie spełnia moich oczekiwań. Może również znacie kogoś kto by robił takie zderzaki na zamówienie Z góry dzięki za info
edit: za ort i składnie pała |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 17-02-2010, 00:50, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 15-02-2010, 20:52
|
|
|
Zderzaki http://www.spojler.com.pl...el=293&s_kat=12 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|