Celeste - różnice |
Autor |
Wiadomość |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 26-08-2006, 00:13
|
|
|
za ile teraz stojá celestynki, i w jakim sá stanie? porzádnie sá pognite takie roczniki?
czy Celeste to niejest przypadkiem to samo co galant GTO? |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 31-08-2006, 20:19
|
|
|
1. zgnilizna niestety te bryczki dopada, zwłaszcza w naszej strefie klimatycznej i jak nie widziały garażu. te gorzej zachowane egzemlarze za paręset euro można wyrwać... a czasem i taniej - tylko raczej nie w polsce.
2. celeste ma więcej wspólnego z lancerem i coltem niż z galem. nawet w niektórych krajach nazywało się to mitsubishi colt celeste lub lancer celeste - np. lancer celeste wygrywał kiedyś w monte carlo |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 02-09-2006, 14:30
|
|
|
a widzial ktos gdzies moze galanta gto na sprzedaz.... z tego co wiem to lata 70.....ale upatrzyc zadnej sztuki nigdzie niemoge....nawet by poprostu obogladnac......dobrze ze w gran turismo 4 mozna tym posmigac..... kordian czemy nic nieslychac o twojej celestynie...zawiesiles prace rekonstruktorskie?
mam kolejne pare set fotek z ostatniego zlotu oldtimerow-hot rodow jaki sie odbyl w UK(najwieksza tegotypu impreza na wyspach z tego roku)
to co ludzie robia z starymi bryczkami udowadnia tylko ze zakupy takich pojazdow jak najbardziej maja sens |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 05-09-2006, 17:18
|
|
|
jak dotychczas nie natknąłem się na gala gto for sale. tematu celesty na razie nie poruszaj, bo mam dylemanty moralne - buduję dom i nie mam czasu na celestę, a chcę zrobić wszystko co mogę - sam (w obu przypadkach).... tak więc jeszcze trochę poczekamy |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|