lusterko samościemniające |
Autor |
Wiadomość |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 07-02-2010, 22:33
|
|
|
Plug'n Play. Ciężko mi teraz opisywać. Jak bedziesz wszystko mial w rękach to zobaczysz. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
K.K
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 30 Skąd: Stargard SZczeciński
|
Wysłany: 16-02-2010, 09:23
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | Steff napisał/a: | zamówiłem i ja ,mam nadzieję że krótka maskownica wystarczy bo taką wziąłem |
Wystarczy. Masz taki sam layout jak w moim więc nie widzę dlaczego miałaby nie pasować. Na bank będziesz zadowolony Fotochrom działa bardzo dyskretnie nie zmieniając poświaty np. na zielono jak w naszej Corolli.....
Pozdr. |
Mitsu00 czy ta maskownica jest w komplecie z lusterkiem? Wystarczy zamówić lusterko i koniec!?, czy osobno trzeba dokupić maskownicę lub jeszcze inne rzeczy potrzebne do montażu? Z góry dzięki. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 16-02-2010, 09:32
|
|
|
K.K napisał/a: | Mitsu00 czy ta maskownica jest w komplecie z lusterkiem? Wystarczy zamówić lusterko i koniec!?, czy osobno trzeba dokupić maskownicę lub jeszcze inne rzeczy potrzebne do montażu? Z góry dzięki. Pozdrawiam |
Maskownicę domawiasz osobno. Kosztuje chyba 7 papiera. Wszystko pasuje idealnie w miejsce oryginalnego. Polecam.
Pozdr. |
Dominik |
|
|
|
 |
K.K
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 16-02-2010, 11:09
|
|
|
Maskownicę domawiasz osobno. Kosztuje chyba 7 papiera. Wszystko pasuje idealnie w miejsce oryginalnego. Polecam.
Pozdr.[/quote]
ok dzięki, ja też zamówiłem. |
|
|
|
 |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
|
Wysłany: 18-02-2010, 16:24
|
|
|
załozyłem dzisiaj i ja
czasu nie było na kabelki bo jestem w pracy także tylko zdjąłem stare nałozyłem nowe i skręciłem śrubką bo całe latało jest sporo większe i widzę lepiej dzieciaki z tyłu
btw oryginalna maskownicę wystarczy obrócić lekko w prawo i schodzi sama bez żadnych śrubokrętów jak pokazywali hamerykanie i nie pozostawiamy żadnych śladów ,wygląda jak nówka i na allegro można sprzedać
dzisiaj zamawiam drugie lusterko do żony auta bo w aso chcą tysiaka a tutaj wychodzi śmieszna cena |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
|
|
|
 |
K.K
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 19-02-2010, 07:19
|
|
|
Steff napisał/a: | załozyłem dzisiaj i ja
czasu nie było na kabelki bo jestem w pracy także tylko zdjąłem stare nałozyłem nowe i skręciłem śrubką bo całe latało jest sporo większe i widzę lepiej dzieciaki z tyłu
btw oryginalna maskownicę wystarczy obrócić lekko w prawo i schodzi sama bez żadnych śrubokrętów jak pokazywali hamerykanie i nie pozostawiamy żadnych śladów ,wygląda jak nówka i na allegro można sprzedać
dzisiaj zamawiam drugie lusterko do żony auta bo w aso chcą tysiaka a tutaj wychodzi śmieszna cena |
witam, dostaliście jakieś potwierdzenie zakupu mailem? czy przyszło bez żadnego potwierdzenia zakupu czy wysyłki? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 19-02-2010, 08:02
|
|
|
K.K napisał/a: | witam, dostaliście jakieś potwierdzenie zakupu mailem? czy przyszło bez żadnego potwierdzenia zakupu czy wysyłki? |
Płaciłem PayPal-em i mam potwierdzenie zapłaty stamtąd. Potem dostałem nr przesylki ze sklepu jako dowód że paczka została nadana.
Pozdr. |
Dominik |
|
|
|
 |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
|
Wysłany: 19-02-2010, 10:13
|
|
|
ja nie dostałem żadnej informacji tylko po tygodniu paczka była w domu |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
|
|
|
 |
iwi
Forumowicz
Auto: Outlander
|
|
|